Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

GALA TALENT JOVE 2024

El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Calvià organitza per primer any l’esdeveniment musical «Gala Talent Jove». Està dirigit a la joventut de les illes Balears, especialment als joves músics de Calvià, perquè puguin expressar les seves inquietuds musicals i artístiques. Consistirà en una mostra de talents musicals on s’atorgaran premis a solista i/o grup revelació jove, amb un premi especial a solista i/o grup de Calvià.

L’objectiu general del servei de Joventut, en aquest àmbit d’actuació, és fer costat als joves músics i intèrprets, difonent i donant a conèixer els seus treballs, premiant l’esperit creatiu i innovador dels participants, augmentant d’aquesta manera el nombre d’artistes que vulguin mostrar les seves habilitats a l’escenari, així com ampliar el públic assistent habitual.

Podran participar en el Festival «Gala Talent Jove», integrants d’un grup musical o bé en qualitat de solistes, interpretant temes inèdits o versions no registrades en entitats de gestió de drets, excepte aquelles que siguin de llicència lliure o domini públic.

El termini de presentació de la documentació i del vídeo de l’actuació serà del dia 23 de març al 10 d’abril de 2024.

Per a aquesta edició la GALA tindrà lloc el dissabte 4 de maig, en horari de 15:00h a 20:00h, a la Sala Palmanova.

INSCRIPCIONS GALA TALENT JOVE 
BASES GALA TALENT JOVE 2024 
RESULTATS DE LA VOTACIÓ POPULAR DEL CONCURS TALENT JOVE CALVIÀ 2024 Data publicació 25.04.2024 14h

MÉS INFORMACIÓ:
971 683 000
679 395 529 (Whatsapp)
@joventutcalvia (Instagram)
@joventutdecalvia (Facebook)
juventud@calvia.com