Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Servei Sexconsulta Calviā Jove

El Servei de Joventut posa en marxa, com a projecte pilot fins al maig de 2022 (inclòs), el nou Servei de Sexconsulta Calvià Jove, orientat a facilitar als i les joves una vivència positiva i saludable de la sexualitat, des de la perspectiva de la igualtat de gènere i la prevenció de la violència de gènere. Aquest servei està dirigit a joves residents al municipi de Calvià que comptin amb una edat compresa entre els 14 i els 30 anys.

L’atenció serà presencial i telemàtica, de forma individual, en parella i en grup, i serà gratuïta, personalitzada i confidencial.

El servei d'atenció presencial es prestarà a les instal·lacions d’Es Generador, els dimarts i dijous de 16 a 18 hores, mitjançant cita prèvia telefònica, per WhatsApp o per correu electrònic.
També podeu enviar directament les vostres consultes de manera telemàtica a través de WhatsApp (660 470 206) o correu electrònic (sexconsultajove@calvia.com), i en breu rebreu resposta.

En format grupal, s'ofereixen tallers mensuals sobre temes que resultin d'interès per a la joventut i que es dissenyaran sobre la base de les necessitats observades i expressades per les persones usuàries del servei, garantint-ne així el caràcter participatiu.

TALLER AFECTIVO SEXUAL: "L'ERÒTICA DELS SENTITS"
DIA 24 DE MAIG, DE LES 18.00 A LES 20.00 H, A ES GENERADOR
(per a joves d'entre 14 i 30 anys)

Places limitades! Reserves a través de telèfon/WhatsApp (660 470 206) o correu electrònic (sexconsultajove@calvia.com).

 

Cinema fòrum en Es Generador. No t'ho perdis. El dimarts 19 d abril a les 17 hores.
Lis és una adolescent que somia amb convertir-se en artista de circ i sortir del seu poble. Passa l'estiu al carrer amb les seves amigues i amb el seu novi, major que ella, en secret. Amb l'inici de la tardor, Lis descobreix que està embarassada.

Data d'estrena: 10 de gener de 2020 (Espanya)
Directora: Lucía Alemany
Nominacions: Premi Goya a la millor actriu revelació.
Premis: Premi Gaudi a la Millor Actriu Secundària.

 

 

TALLER AFECTIVO SEXUAL: "LES JOGUINES SEXUALS: MITES I REALITATS"
DIA 26 D'ABRIL, DE LES 18.00 A LES 20.00 H, A ES GENERADOR
(per a joves d'entre 14 i 30 anys)

Places limitades! Reserves a través de telèfon/WhatsApp (660 470 206) o correu electrònic (sexconsultajove@calvia.com).

 

 

 

De conformitat amb el que disposa el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 i la normativa espanyola relativa a la protecció de dades personals, posem en el seu coneixement que el responsable del tractament de les seves dades de caràcter personal és l' Ajuntament de Calvià, titular del CIF P0701100J, amb domicili 07184 Calvià, carrer Julià Bujosa Sans, batle, núm. 1.

Les dades de contacte del delegat de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Calvià són: dpd@calvia.com

Les finalitats amb què es tracten les vostres dades són la resolució de les consultes plantejades i/o la inscripció a algun dels diferents tallers organitzats per l'Ajuntament. Tractem les vostres dades personals en base a l'interès públic d'acord amb les competències pròpies de l'Ajuntament de Calvià en relació amb la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

La informació es conservarà dacord amb els criteris i terminis establerts a la Llei 15/2006, de 17 doctubre, darxius i patrimoni documental de les Illes Balears.

No estan previstes comunicacions de dades ni transferències internacionals, excepte obligació legal.

Podrà exercitar, en els casos i formes previstos a la legislació vigent, els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, oposició i portabilitat, per escrit, al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Calvià, carrer Julià Bujosa Sans, batle, núm.1, Calvià posant com a Ref: Assumpte Protecció de Dades, a través de la Seu Electrònica o mitjançant enviament de correu electrònic a l'adreça dpd@calvia.com.

En tot cas, podeu presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. Podeu trobar més informació al respecte a la seva pàgina web: www.agpd.es.