Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Teatre musical

Des del Servei de Joventut s’ha posat en marxa un taller trimestral de teatre musical, amb data d'inici el dia 14 de gener i finalització el dia 8 d’abril, cada divendres, de les 17 a les 19 hores. Una idea que ha sorgit de la demanda juvenil i que ja té oberta llista d’espera.

Aquest taller l'imparteix Cristina Francioli, que està molt satisfeta per la gran acollida que ha tingut entre la joventut del municipi. El grup de catorze joves que han pogut començar aquest curs està molt il·lusionat i compromès.

Durant les primeres sessions s'han establert les bases del que és la interpretació teatral. En les properes es treballarà el cos i la veu per poder fer interpretacions amb moviments escènics i coreografies, i altres de cantades. Al final del curs es preveu fer, en un dels espais escènics del municipi, una petita mostra.

El teatre musical és una disciplina complicada, però que val la pena conèixer, ja que fa la funció d’eina emocional amb la qual es poden desenvolupar certes habilitats socials i comunicatives que resulten molt beneficioses per a les persones que el practiquen en el seu dia a dia.

Si tens entre 12 i 30 anys, t'animam a apuntar-t'hi, per formar part d’altres grups que puguem organitzar properament. Encara que no hagis fet mai teatre, aquesta podria ser la teva oportunitat!

ACTIVITAT GRATUÏTA
PLACES LIMITADES!

El dia 8 d'abril us esperem a tots i a totes en el teatre Sa Societat a les 19.30 hores. Representarem l'obra que hem estats aquests mesos preparant !Vaya lío de Hotel!
No us la perdeu!

MÉS INFORMACIÓ:
971 683 000
679 395 529 (Whatsapp)
@joventutcalvia (Instagram)
@joventutdecalvia (Facebook)
juventud@calvia.com