Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Punt de trobada entre joves del municipi amb l’acompanyament i impuls del Servei de Joventut per crear iniciatives, sinergies, oportunitats i una comunitat cooperativa jove segons els seus interessos i inquietuds.

Si et fa ganes formar part, contacta amb l’equip d’informació juvenil per participar en la propera trobada.

Es tracta d’un espai de reunió i de relació social, amb periodicitat mensual, en què la joventut pot expressar la seva opinió, les seves inquietuds i interessos, i fer arribar les seves propostes, que podran traduir-se en activitats a desenvolupar i, sobretot, en accions que duguin a terme ells i elles personalment i de manera activa, com a protagonistes d’aquests canvis.

Des del Servei de Joventut s'escolta de primera mà la veu del jovent, fent de pont entre l’Ajuntament i la joventut, per oferir continguts que siguin del seu interès i per acompanyar i donar sortida a les seves iniciatives, fomentant-ne la mobilització, l’autonomia i el treball en equip.

Gràcies a la bona acollida i a la gran implicació juvenil en aquesta activitat, des del Servei s'ha posat en marxa un ventall ampli d’iniciatives nascudes a partir de les seves aportacions, com ara promoure l’acció des del voluntariat, oferir xerrades per gestionar l’ansietat, organitzar exposicions, propostes de temes per a programes a la ràdio, quedades o tornejos virtuals de videojocs.

Altres opcions són la iniciació al joc de rol, fer trobades informals setmanals, organitzar sessions presencials de cinefòrum, oferir tallers de cuina, iniciar activitats que promoguin la lectura, i moltes altres idees.

MÉS INFORMACIÓ:
971 683 000
679 395 529 (Whatsapp)
@joventutcalvia (Instagram)
@joventutdecalvia (Facebook)
juventud@calvia.com