Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Festival Creaction Calviā 2022

ENGUANY TORNEM AMB MÉS FORÇA!! CALVIÀ ÉS TALENT.

Reserva't el dia! El dissabte 13 d'agost estarem al recinte firal de El Molino de Santa Ponça amb el Festival Creaction Calvià 2022. De moment, si ets músic o música, solista o en un grup, o DJ, participa en el nostre concurs de joves talents MusiCalvià 2022. No t'ho pots perdre!

Volem celebrar amb tots vosaltres el Dia Internacional de la Joventut. A partir de les 18.30 h, al Recinte El Molí, hi haurà castells inflables, un camp de futbol, meltdown i un parc d'obstacles, i es farà un mural en viu, tallers de maquillatge neó i adhesius, rocòdrom, polefitness, un mercadet de diferents entitats i botigues juvenils... Aprofitant l'skatepark de Galatzó, es farà una competició de skate i de scooter en la modalitat best trick. 

Tot això acompanyat de la millor música nacional del moment i amb els guanyadors del nostre concurs Musicalvià 2022: 7 pisos, Bosc, Brish, MCK, Gernika i TWELVE i amb diferents artistes dels 40 Principales, com Cristian San Bernardino, Jesús Taltavull, Tapo y Raya, i DJ Gaspar Sampol.

 

El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Calvià organitzarà un esdeveniment musical i cultural a la seva cinquena edició, anomenat “MusiCalvià 2022”. Per tal d'oferir la possibilitat de debutar en el marc del “Festival Creaction 2022”, organitzat per el Servei de Joventut, en data 13 d’agost de 2022.

L'objectiu és donar suport a joves músics i músiques, intèrprets i DJs, de les Illes Balears, difonent i donant a conèixer els seus treballs, així com premiar l'esperit creatiu i innovador dels i les participants, amb especial prioritat als joves músics de Calvià, que tindran la possibilitat d’expressar les seves inquietuds musicals i artístiques.

Podran participar solistes, grups o DJ joves, a través de l'enviament d'un vídeo de l'actuació, produït i filmat pel seu compte. 

A través d'un procés competitiu per valorar la projecció i qualitat artística, els tres artistes guanyadors del concurs “MusiCalvià 2022” actuaran al “Festival Creaction 2022”, el dia 13 d'agost de 2022 a Calvià. Aquest Festival és un punt de trobada de cultura juvenil aprofitant la celebració del Dia Internacional de la Joventut.

El sistema de selecció es dividirà en dues fases: la fase de votació popular, a través de plataformes oficials online; i una segona fase, de valoració per un jurat qualificat.

BASES
INSCRIPCIONS

MÉS INFORMACIÓ:
971 683 000
679 395 529 (Whatsapp)
@joventutcalvia (Instagram)
@joventutdecalvia (Facebook)
juventud@calvia.com