Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Jornada JoventutLAB Calviā

Dimarts 17 de maig de 2022, de 10 a 14 hores, a la Sala Palmanova (Carrer de Diego Salvà Lezaún, 2, 07181 Calvià), coincidint amb el Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació.

II Joventut LAB Calvià "EsTIC bé: Joventut i tecnologies"
Jornada de trobada i intercanvi tècnic, entre professionals de joventut o relacionats amb l'atenció als i les joves, i que estiguin interessats/des en descobrir formes d'orientar i compartir experiències amb altres serveis.

Dimarts, 17 de maig de 2022 de 10 a 14 h, a la Sala Palmanova. (Carrer de Diego Salvà Lezaún, 2, 07181 Calvià)

Taula col.loqui i comunicacions breus de bones pràctiques.

Formulari d'inscripció - Model de fitxa de presentació de bones pràctiques

Enviament de comunicacions breus fins al 10 de maig de 2022, per correu electrònic a juventud@calvia.com. Idioma: català o castellà. Presentació presencial o mitjançant videoconferència (se’n facilitarà l’enllaç) per compartir la comunicació, en un temps màxim de 3 minuts. Es lliurarà un certificat de presentació de totes les comunicacions.

 I Joventut LAB Calvià «El benestar del jovent després de la Covid-19. Reptes i noves formes d’atenció per part dels serveis públics»
Jornada adreçada a educadors i educadores, professionals que treballen amb joves, associacions i en general qualsevol persona en contacte i relacionada amb el món juvenil. Programa dual: presencial i en línia. 16 de juny 2021. Sala Palmanova de 10 a 14 hores. Intervenció inaugural a càrrec de Jaume Funes Artiaga, psicòleg, educador i periodista, amb la ponència presencial «Intervenció amb joves en temps de pandèmia. Nous reptes, noves respostes»

Notícia: Reptes a la I Jornada Joventut Lab Calvià
Ponència de Jaume Funes «Intervenció amb joves en temps de pandèmia. Nous reptes, noves respostes»
Entrevista a Jaume Funes