Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Halloween 2023

 PASSATGE TERROR HALLOWEEN 2023 - CENTRE PENITENCIARI GENERADOR

FORMULARI D'INSCRIPCIONS

ÚLTIMES PLACES!
JA ESTEM PREPARATS PER A REBRE'T A LA PRESÓ TERRORÍFICA DE ES GENERADOR
NO T'HO POTS PERDRE!

En una freda i lúgubre nit d'Halloween, la lluna brillava com una esfera pàl·lida en el cel estrellat de Calvià, llançant la seva llum sobre una presó d'alta seguretat perduda enmig de Son Caliu. Aquesta presó, coneguda com la Penitencieria Generador, era famosa per albergar a alguns dels criminals més perillosos i sinistres del món.

A mesura que la mitjanit s'acostava, un espès banc de boira va començar a embolicar la penitencieria, creant una atmosfera encara més inquietant. A l'interior de les cel·les, els presos murmuraven entre si, sentint una estranya sensació de malestar en l'aire. Alguns juraven haver escoltat riures i murmuris d'ombres amagades a les cantonades de les seves cel·les.

Un antic conducte de gas que havia estat corroït durant dècades va cedir aquesta nit sota la pressió. Un gas fosc i misteriós va començar a filtrar-se lentament en les cel·les, i aquells que el van inhalar van sentir una esgarrifança recórrer els seus cossos. La por i la confusió es van propagar per tota la presó quan el gas va començar a transformar als presos i als carcellers per igual en uns estranys éssers.

La pell d'alguns presoners va començar a adquirir un to verdós, els seus ulls es van girar vermells i esmolats com a fulles, i les seves dents es van convertir en ullals retorçats. La bogeria es va apoderar d'ells i els seus crits van omplir els passadissos dels BUCs.

Els carcellers tampoc van escapar de la retorçada transformació. Alguns van desenvolupar arpes esmolades com a fulles, mentre que uns altres van començar a deformar-se en grotesques criatures. Els passadissos de la presó es van omplir d'un caos aterridor mentre els mutants perseguien els presos restants.

A mesura que la lluna aconseguia el seu punt més alt en el cel, la boira s'espessia encara més. Ningú sabia el que estava succeint dins d'aquests murs, i els udols i crits alimentaven la llegenda de la presó maleïda.

Des de llavors, la Penitencieria Generador es va convertir en una llegenda de Halloween, un lloc on la realitat s'entrellaça amb el malson, i on les ànimes atrapades en el seu interior continuen vagant, buscant alliberar-se del seu turment etern.

Aquest Halloween, seràs tu un dels valents que s'aventuri a entrar? pocs tornen, i els que ho fan conten històries encara més aterridores sobre el que van descobrir a l'interior de la presó maleïda.

 MÉS INFORMACIÓ:
971 683 000
679 395 529 (Whatsapp)
@joventutcalvia (Instagram)
@joventutdecalvia (Facebook)
juventud@calvia.com