Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Festival Creaction Joventut 2023

  17 de juny de 17 a 22 hores. Es Generador. Entrada gratuïta. 

Què és el Creaction? És un festival que s'organitza cada any en l'edifici d'Es Generador, del servei de Joventut de l'Ajuntament de Calvià, que reuneix el talent local musical i de ball amb artistes com Redliness, Delta K, Diamonds, Melissa Ortega, Andrea Morillas, AKX, i molts més.
A més comptarà amb activitats dirigides a joves d'entre 12 i 30 anys: torneig de videojocs i tennis de taula, scape room, exposició de joves artistes, manualitats, jocs de taula..

S'inaugurarà el festival amb l'estrena del videoclip del grup Kromiusa "Our house is on fire" integrat pels músics Nico Sotos, Pedro Sánchez Bonnin o Sebas Barceló entre altres.

Treu la teva agenda i apunta-hi això: 17 de juny, horabaixa. Torna el Creaction en una jornada de «portes obertes» molt especial, en què la gran protagonista serà la cultura juvenil. Gaudirem d’un escenari on hi haurà ball i música de solistes i bandes joves, jocs de taula i ping-pong, arts plàstiques, ball, estrena i projecció de videoclips de bandes locals, i moltes sorpreses més, amb activitats liderades pel jovent calvianer. Pots participar-hi en qualitat d’artista, ajudant en l’organització o simplement com a públic.

MÉS INFORMACIÓ:
971 683 000
679 395 529 (Whatsapp)
@joventutcalvia (Instagram)
@joventutdecalvia (Facebook)
juventud@calvia.com