Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Licitacions

35/17 SUBMINISTRAMENT DE CARN FRESCA, DERIVATS, FORMATGE I OUS PER A LES ESCOLES MUNICIPALS D'EDUCACIÓ INFANTIL DE L'IMEB (+)

34/17 SUBMINISTRAMENT DE BEGUDES I OLIS PER A LES ESCOLES MUNICIPALS D'EDUCACIÓ INFANTIL DE L'IMEB (+)

33/17 SUBMINISTRAMENT DE FRUITES, VERDURES I HORTALISSES PER A LES ESCOLES MUNICIPALS D'EDUCACIÓ INFANTIL DE L'IMEB (+)

31/17  SUBMINISTRAMENT D´ UN VEHICLE TIPUS FURGONETA PER AL SERVEI DE L´INSTITUT MUNICIPAL D´ EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES (IMEB), MITJANÇANT MODALITAT DE RENTING (+)

23/17 SERVEI PER A LA FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES DE CALVIÀ  (+)

19/17 SUBMINISTRAMENT DE “PRODUCTES D'ALIMENTACIÓ PER A LES ESCOLES MUNICIPALS D'EDUCACIÓ INFANTIL DEL INSTITUT MUNICIPAL D ´EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES (IMEB)” (+)

20/17 SUBMINISTRAMENT D'UN VEHICLE TIPUS FURGONETA PER AL SERVEI DE L'INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES (IMEB), MITJANÇANT MODALITAT RENTING. (+)

17/17 SERVEI PER A LA FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES DE CALVIÀ (+)


11/17 SERVEI DE SUPORT A L'ADQUISICIÓ DE COMPETÈNCIES LINGÜÍSTIQUES D'ANGLÉS A LES 10 ESCOLES D'EDUCACIÓ INFANTIL DE L'INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES (IMEB) (+)

02/17 ACTIVITAT EXTRAESCOLAR MUNICIPAL D'ANGLÈS "JUST A LITTLE BIT" (+)


03/17 SERVEI PER DUR A TERME L'ACTIVITAT EXTRAESCOLAR MUNICIPAL DE "DANÇA A L'ESCOLA" (+)


01/17 SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR DEL CEIP SON CALIU I DE L'ESCOLA MUNICIPAL D'EDUCACIÓ INFANTIL "NA BURGUESA" DE SON CALIU (+)

33/16 SUBMINISTRAMENT DE PRODUCTES DE NETEJA I HIGIENE PERSONAL PER A LES ESCOLES MUNICIPALS D'EDUCACIÓ INFANTIL DE CALVIÀ (+)


24.16 SERVEI PER LA REALITZACIÓ DE L'ACTIVITAT EXTRAESCOLAR MUNICIPAL DE "LLEGEIX, IMAGINA I CREA"  (+)


26.16 SERVEI PER LA REALITZACIÓ DE L'ACTIVITAT EXTRAESCOLAR MUNICIPAL DE "MULTI-EXTRAESCOLAR" (+)

09.16 SERVEI DE REFORÇ EDUCATIU PER A INFANTIL I PRIMÀRIA (REIP) (+)


12.16 SERVEI DE REFORÇ EDUCATIU DE CALVIÀ (CREC) (+)


02.16 SUBMINISTRAMENT DE IOGURTS PER A LES ESCOLES MUNICIPALS D'EDUCACIÓ INFANTIL DE L'IMEB (+)


01.16 SUBMINISTRAMENT DE MOBILIARI PER A LA BIBLIOTECA DE SANTA PONSA EN URBANITZACIÓ GALATZÓ (+)


21.15 SUBMINISTRAMENT DE PRODUCTES D'ALIMENTACIÓ PER A LES ESCOLES MUNICIPALS D'EDUCACIÓ INFANTIL DE L'IMEB (+)


23.15 SERVEI DE CENTRE UNIVERSITARI DE CALVIÀ (CUC) DE L'INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES (IMEB) (+)


22.15   SERVEI DE CENTRE UNIVERSITARI DE CALVIÀ (CUC) DE L'INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES (IMEB) (+)


15.15 SERVEI PER A LA REALITZACIÓ DE L'ACTIVITAT EXTRAESCOLAR MUNICIPAL DE ANGLÈS "JUST A LITTLE BIT" (+)


14.15 SERVEI PER A LA REALITZACIÓN DE L'ACTIVITAT EXTRAESCOLAR MUNICIPAL D'ESCACS A L'ESCOLA (+)


13.15 SERVEI PER A LA REALITZACIÓ DE L'ACTIVITAT EXTRAESCOLAR MUNICIPAL DE DANSA A  L'ESCOLA (+)


10.15 SERVEI DE SUPORT A L'ADQUISICIÓ DE COMPETÈNCIA LINGÜÍSTICA EN ANGLÈS A LES ESCOLES D'EDUCACIÓ INFANTIL DE L'IMEB (+)


05.15 SERVEI DE REFORÇ EDUCATIU PER INFANTIL I PRIMÀRIA (REIP) DE L'INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES (IMEB) (+)


06.15 OBRES D'ACONDICIONAMENT DE TRES LOCALS, SITUATS EN L'URBANITZACIÓ GALATZÓ (CALVIÀ), PER L'IMPLANTACIÓ DEL SERVEI DE BIBLIOTECA MUNICIPAL DE L'INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES (IMEB) (+) 


EXP 04.15 SUBMINISTRAMENT DE PRODUCTES DE NETEJA I HIGIENE PERSONAL PER A LES ESCOLES D'EDUCACIÓ INFANTIL MUNICIPALS DE CALVIÀ (+)
 EXP 02.15 SERVEI DEL CENTRE UNIVERSITARI DE CALVIÀ


EXP 01.15 ACORD MARC PER AL SUBMINISTRAMENT D'ALIMENTACIÓ PER A L'ESCOLES MUNICIPALS D'EDUCACIÓ INFANTIL DE L'IMEB


EXP 15.14 REFORÇ EDUCATIU PER A INFANTIL I PRIMÀRIA (REIP) DE L'INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES (IMEB)

EXP. 11.14 ACTIVITAT EXTRAESCOLAR MUNICIPAL DE "TEATRE, TEATRO, DRAMA SCHOOL". PROCEDIMENT NEGOCIAT SENSE PUBLICITAT
EXP. 08/14 - “SERVEI DE SUPORT A L'ADQUISICIÓ DE COMPETÈNCIA LINGÜÍSTICA EN ANGLÈS A LES 10 ESCOLES D'EDUCACIÓ INFANTIL DE L'INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES (IMEB)” (PROCEDIMENT NEGOCIAT SENSE PUBLICITAT) EXP. CP 01/14 - “ARRENDAMENT DE LOCAL DESTINAT A CENTRE DE REFORÇ EDUCATIU DE CALVIÀ (CREC)” (PROCEDIMENT NEGOCIAT SENSE PUBLICITAT).


 


EXP. 07.14 ACORD MARC PER AL SUBMINISTRAMENT DE PRODUCTES D'ALIMENTACIÓ PER A LES ESCOLES MUNICIPALS D'EDUCACIÓ INFANTIL DE L'INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES (IMEB), A ADJUDICAR PER PROCEDMENT OBERTS AMB DIVERSOS CRITERIS D'ADJUDICACIÓ.

 

EXP. 03.14 ADHESIÓ DE L'INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES DE CALVIÀ A LA CONTRACTACIÓ DE SUBMINISTRAMENT DE MATERIAL D'OFICINA DE L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ (ACORD MARC). EXP. CONTRACTACIÓ INICIAL 80/13


EXP. 02.14 SUBMINISTRAMENT DE PRODUCTES DE NETEJA I HIGIENE PERSONAL PER A LES ESCOLES D'EDUCACIÓ INFANTIL MUNICIPALS DE CALVIÀ. PROCEDIMENT NEGOCIAT SENSE PUBLICITATEXP. 04.14 SUBMINISTRAMENT DE PRODUCTES D'ALIMENTACIÓ PER A LES ESCOLES MUNICIPALS D'EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES DE CALVIÀ. PROCEDIMENT NEGOCIAT SENSE PUBLICITATEXP 12.13 SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR DEL CEIP SON CALIU I DE L'ESCOLA D'EDUCACIÓ INFANTIL MUNICIPAL "NA BURGUESA" DE SON CALIU. PROCEDIMENT OBERT DIFERENTS CRITERIS D'ADJUDICACIÓEXP. 14.13 SUBMINISTRAMENT DE MATERIAL PER L'ADAPTACIÓ D'INSTAL·LACIONS DE CALOR EXISTENTS EN INSTAL·LACIONS GESTIONADES PER L'IMEB, PER AL CONSUM DE GAS NATURAL. PROCEDIMENT OBERT DIFERENTS CRITERIS D'ADJUDICACIÓEXP. 09.13 ACTIVITAT EXTRAESCOLAR MUNICIPAL DANSA A L'ESCOLA. PROCEDIMENT NEGOCIAT SENSE PUBLICITATEXP. 11.13 ACTIVITAT EXTRAESCOLAR MUNICIPAL ESCACS A L'ESCOLA. PROCEDIMENT NEGOCIAT SENSE PUBLICITAT

EXP. 03.13 ADHESIÓ AL CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT D'ENERGIA. EXP. CONTRACTACIÓ INICIAL 005/12 (ELECTRICITAT I GAS), PER A L'INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES (IMEB) ORGANISME AUTÒNOM DE L'AJUNTAMENT DE CALVIÀEXP. 04.13 SERVEI DE REFORÇ EDUCATIU PER INFANTIL I PRIMÀRIA (REIP) DE L'INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES (IMEB) PROCEDIMENT OBERT DIFERENTS CRITERIS D'ADJUDICACIÓ
EXP. 05.13 SERVEI DE REFORÇ EDUCATIU DE CALVIÀ. PROCEDIMENT OBERT DIFERENTS CRITERIS D'ADJUDICACIÓEXP. 02.13 SERVEI D'EDUCACIÓ D'ADULTS DEL MUNICIPI DE CALVIÀ. PROCEDIMENT OBERT DIFERENTS CRITERIS D'ADJUDICACIÓEXP 12.12 SUBMINISTRAMENT DE GASOIL C EN ELS COL·LEGIS PÚBLICS I ESCOLES INFANTILS MUNICIPALS DE CALVIÀ. PROCEDIMENT OBERT DIFERENTS CRITERIS D'ADJUDICACIÓ