Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Món Rural

L'Oficina del Món Rural vol servir d'enllaç entre els pagesos de Calvià i les conselleries del Govern vinculades al sector agrari  (Agricultura i Medi ambient) per facilitar-ne els tràmits: altes i renovacions de cartilles ramaderes, modificacions de cupos ramaders, programes de desenvolupament rural, tramitació de llicències de caça i pesca... També col·labora amb el Ministeri de Medi ambient per constituir les comunitats de regants per aprofitar les aigües de les Estacions depuradores d'aigües residuals (EDAR) de Peguera i Santa Ponça i els embassaments.

L'Oficina del Món Rural s'ocupa també del control de l'aigua de les finques, el control de les matances domèstiques i de les plagues i els horts urbans. Coordina l'organització de la Fira d'Oví i Caprí de Calvià, on s'exposen animals de totes les explotacions ramaderes del terme i es du a terme la subhasta d'anyells de tota Mallorca, i la Fira de Feines de Tardor d'es Capdellà, on s'organitzen tota una sèrie d'activitats relacionades amb el món rural, com contacontes, paradetes, exposició d'animals, etc.

Funciona a més com a oficina descentralitzada de l'Ajuntament a Es Capdellà per a la recollida de documents, entrega d'impresos, certificats de residència, informació general, etc.

On ens trobaràs?

Adreça: c/ Major, 2on 1er dreta - 07196 Es Capdellà
Tel. 971 23 33 28
L'horari d'atenció al públic de l'Oficina del Món Rural és de 9 a 14h.

 Informació d'interès:

XXIV Fira d'Oví i Caprí de Calvià 2024
Podreu gaudir de les activitats més tradicionals d'aquesta Fira en els dies grossos (13 i 14 d'abril), com són la mostra i el concurs morfològic d'ovelles i cabres, l'exhibició - concurs de cans pastors, l'exhibició de tondre i el mercadet de productes agroalimentaris i artesans. Així mateix, enguany també s'han organitzat noves activitats com és la mostra de motocicletes bultaco i de tractors i maquinària dels pagesos del terme de Calvià. Finalment, cal esmentar les activitats dels dies previs i posteriors: projecció de dos documentals ('La senda del pastor' y 'Mujeres de Viento, tierra y ganado'), la formació per a professionals del sector ramader, la trobada amb el món rural i, finalment, les activitats musicals del divendres 12 d'abril. Us hi esperam!

Podeu veure el programa aquí

 

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS PER AL FOMENT DE LA REACTIVACIÓ ECONÒMICA DE L'ACTIVITAT AGRÀRIA I GANADERA DEL MUNICIPI, 2024.

Presentació de sol·licituds fins al 13/06/2024

BASES        SOL·LICITUD         

 

 
 
 BASES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATÒRIA PÚBLICA PER A LA CREACIÓ D'UNA LLISTA PER A L'ADJUDICACIÓ DE PARCEL·LES DELS HORTS  URBANS DE SON FERRER I SON  BUGADELLES, 2023.

PRESENTACIÓ SOL·LICITUDS DEL 15/02/2023 AL 02/03/2023
 
BASES               SOL·LICITUD              ACTA SORTEIG PLACES HORTS URBANS
 
LLISTA DEFINITIVA ADJUDICACIÓ DE PARCEL·LES
 

APROVACIÓ INICIAL DEL REGLAMENT D'HORTS MUNICIPALS a 25 de novembre de 2021

  Jornades i Esdeveniments

Horts urbans

Banc de terres