Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Banc de Terres

L' Ajuntament de Calvià ha posat en marxa un projecte per estudiar si és viable crear un Banc de Terres al municipi

Un Banc de Terres és una base de dades que enregistra, per una part, les parcel·les amb capacitat d'ús agrícola que es troben en desús o en situació d'abandonament i, per una altra, les persones que estan interessades a treballar-les. L'Administració actua sols com a intermediària entre ambdues parts, és a dir, en facilita el contacte. L'acord entre el propietari de la terra i el beneficiari és lliure. 

La iniciativa té com a objectiu recuperar les terres agrícoles abandonades, per tal de recuperar el paisatge i retornar els antics oficis al municipi, els quals, amb l'arribada del turisme a Mallorca, s'han anat perdent gradualment. A més a més, l'ocupació de les terres agrícoles contribueix a la reducció de l'impacte negatiu sobre el medi, per tal com prevé els incendis i la propagació de plagues.

L'Ajuntament de Calvià treballa en el contacte amb els propietaris de parcel·les agrícoles. Igualment, dedicarà un espai de difusió del projecte en el punt d'informació de la Fira d'Oví i Caprí que se celebrarà els dies 24 i 25 de març a la vila de Calvià per a les persones que hi puguin estar interessades.

Per a més informació i inscripcions, contacti amb: bandreu@calvia.com (Bàrbara Andreu)  

Data límit: 15 d'abril de 2018        Full d'inscripció