Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Món Rural

L'Oficina del Món Rural vol servir d'enllaç entre els pagesos de Calvià i les conselleries del Govern vinculades al sector agrari  (Agricultura i Medi ambient) per facilitar-ne els tràmits: altes i renovacions de cartilles ramaderes, modificacions de cupos ramaders, programes de desenvolupament rural, tramitació de llicències de caça i pesca... També col·labora amb el Ministeri de Medi ambient per constituir les comunitats de regants per aprofitar les aigües de les Estacions depuradores d'aigües residuals (EDAR) de Peguera i Santa Ponça i els embassaments.

L'Oficina del Món Rural s'ocupa també del control de l'aigua de les finques, el control de les matances domèstiques i de les plagues i els horts urbans. Coordina l'organització de la Fira d'Oví i Caprí de Calvià, on s'exposen animals de totes les explotacions ramaderes del terme i es du a terme la subhasta d'anyells de tota Mallorca, i la Fira de Feines de Tardor d'es Capdellà, on s'organitzen tota una sèrie d'activitats relacionades amb el món rural, com contacontes, paradetes, exposició d'animals, etc.

Funciona a més com a oficina descentralitzada de l'Ajuntament a Es Capdellà per a la recollida de documents, entrega d'impresos, certificats de residència, informació general, etc.

On ens trobaràs?

Adreça: c/ Major, 2on 1er dreta - 07196 Es Capdellà
Tel. 971 23 33 28
L'horari d'atenció al públic de l'Oficina del Món Rural és de 9 a 14h.

 Informació d'interès

FIRA DE LES FEINES DE TARDOR DES CAPDELLÀ, 11 i 12 de novembre de 2023

Torna la Fira de les Feines de Tardor des Capdellà, i amb aquesta celebració popular no només rememoram tradicions, sino que ens enorgullim dels nostres ramaders i ramaderes. La Fira és una excelent oportunitat per aportar coneixement i innovació al camp del terme de Calvià i difondre la vida i paisatge de la pagesia del municipi.

La Fira comptarà amb la tradicional mostra d’animals, el mercat artesanal i agroalimentari, el  Concurs de Cans Pastors, puntuable per al Campionat de Balears de Concursos Tradicionals, i la mostra de cuina a càrrec dels restaurants del poble. Així mateix, trobareu vàries activitats prèvies com es la gala benèfica o el tast de productes locals de qualitat.

Al programa també trobareu informació dels talls de carrers i dels aparcaments disponibles. 

Podeu veure el programa aquí

INICI DE LA CAMPANYA DE MATANCES DOMICILIÀRIES DE PORCS 2023/2024. ANUNCI

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS PER AL FOMENT DE LA REACTIVACIÓ ECONÒMICA DE L'ACTIVITAT AGRÀRIA I GANADERA DEL MUNICIPI, 2023.

Presentació de sol·licituds fins al 22/05/2023

BASES        SOL·LICITUD         DECLARACIÓ RESPONSABLE

RESOLUCIÓ CONCESSIÓ SUBVENCIONS

 
 
 BASES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATÒRIA PÚBLICA PER A LA CREACIÓ D'UNA LLISTA PER A L'ADJUDICACIÓ DE PARCEL·LES DELS HORTS  URBANS DE SON FERRER I SON  BUGADELLES, 2023.

PRESENTACIÓ SOL·LICITUDS DEL 15/02/2023 AL 02/03/2023
 
BASES               SOL·LICITUD              ACTA SORTEIG PLACES HORTS URBANS
 
LLISTA DEFINITIVA ADJUDICACIÓ DE PARCEL·LES
 

APROVACIÓ INICIAL DEL REGLAMENT D'HORTS MUNICIPALS a 25 de novembre de 2021

  Jornades i Esdeveniments

Horts urbans

Banc de terres