Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Bons

Campanya de vals comercio 2023-2024
El 6 de novembre de 2023 la Junta de Govern Local ha aprovat les bases reguladores i la convocatòria per a la concessió de subvencions a través de l'adquisició de vals i la seva utilització en els comerços adherits.
El 16 de novembre de 2023 s'ha publicat en el BOIB núm. 156 les bases reguladores i la convocatòria. Així mateix, i en el mateix BOIB, s'ha publicat l'extracte de la convocatòria. Aquesta publicació és la que marcarà l'inici de la campanya 2023-2024.

Web
L'adreça de la pàgina és: comercio.calvia.com

En aquesta web es podran adquirir els vals i es podran conèixer quins són els establiments adherits a la convocatòria. Establiments en els quals poder emprar els vals per a l'adquisició de béns i/o serveis. S'informarà de la data en la qual es podran adquirir els vals.

Vals comercio
La ciutadania de Calvià (persones residents i empadronades majors de 16 anys) podrà adquirir un màxim de 4 vals.
Cadascun dels vals tindrà un valor monetari de 20 € i tindrà un cost per al ciutadà de 10 €. L'import que subvenciona l'Ajuntament de Calvià ascendeix, per tant, a 10 € per cada val.

Els vals es podran adquirir des del dia que es llanci la plataforma digital (s'informarà la data concreta quan se sàpiga) i fins a l'1 de març de 2024.

Els vals es podran canviar des del dia en què es puguin adquirir i fins a l'1 d'abril de 2024.

Establiments que desitgin adherir-se a la plataforma

A partir del dia 17 de novembre de 2023 els establiments podran presentar les sol·licituds per a adherir-se en la plataforma. La data límit serà el 31 de gener de 2024.

     Model: Sol·licitud d'adhesió

Les sol·licituds d'adhesió s'autoritzaran o denegar mitjançant resolució d'Alcaldia. Si s'autoritza l'adhesió, és a dir, el nomenament del sol·licitant com a entitat col·laboradora; se signarà un conveni entre l'Ajuntament i l'interessat.

El correu electrònic de contacte de l'Ajuntament és: comercio@calvia.com

L'Ajuntament es compromet a:

  • Pagar els bons als establiments cada 20 dies
  • Mantenir una comunicació directa i ràpida per a resoldre dubtes o incidències.
  • Publicitar la campanya, i la web, en: Programes de Ràdio Calvià, Revista Municipal, Xarxes Socials, Mitjans de comunicació tradicionals (periòdics impresos, diaris digitals, ràdios...), OPIS, Banderoles, Vídeos promocionals, Marxandatge (bosses, adhesius, cartelleria....)