Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Polítiques al Medi Ambient

POLÍTIQUES, PROGRAMES I PLANS PROPIS RELATIUS AL MEDI AMBIENT, AIXÍ COM INFORMES PER FER-NE EL SEGUIMENT

El Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament de Calvià s'encarrega de desenvolupar actuacions relacionades amb el medi ambient i la sostenibilitat en diferents àrees, com ara el control de la qualitat de les aigües, el control de plagues urbanes, les inspeccions ambientals, els informes d'impacte ambiental, la tramitació de llicències de tala d'arbres, els projectes d'educació ambiental, etc.

Des del Servei de Medi Ambient s'atenen, també, les demandes i necessitats de ciutadans i turistes del municipi, amb la finalitat de donar resposta a situacions que puguin resultar perjudicials per al medi ambient, la biodiversitat, els espais naturals, així com per a la salut ambiental i de les persones.

Per altra banda, també es desenvolupen actuacions encaminades a la reducció d'emissions de CO2 en el municipi, mitjançant projectes de reforestació, Agenda Local 21 escolar, etc. 

Podeu accedir a la informació sobre els programes i plans propis relatius al medi ambient de l'Ajuntament de Calvià clicant aquí.

Pàgina actualitzada 2017-06-28