Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calvią ja celebra la festivitat de Saint George

Dimarts, 23 d’abril de 2024

Calvià ja celebra la festivitat de Saint George

El batle destaca els llaços que uneixen la comunitat anglesa i britànica amb el municipi

Nombroses activitats esportives, culturals, musicals i gastronòmiques tindràn lloc fins dissabte

Audio

Programa d'activitats

Amb l'actuació del cor del British International College de Magaluf, aquest dimarts han començat a Calvià les celebracions amb motiu de Saint George, una festivitat que pretén reforçar els llaços entre la comunitat local i l'anglesa, amb forta presència al municipi.

El batle, Juan Antonio Amengual, ha subratllat la importància que tenen al calendari festivitats que, com la de Saint Patrick, les Falles valencianes o el Rocío, fan de Calvià un lloc més cosmopolita i obert. "No es tracta d´arraconar altres celebracions, sinó de sumar", ha destacat el primer regidor d'un Ajuntament que enguany ha incrementat també un 10% el pressupost per al Dia del Llibre.

La vicecònsol britànica a les Balears, Rachel Watkins, ha pres part a l'acte de presentació, que ha tingut lloc a la Sala de Plens i no al Passeig de la Mar de Palmanova a causa de les inclemències meteorològiques.

Entre els assistents hi havia també el conseller executiu de Turisme del Consell, Marcial Rodríguez, que ha felicitat Calvià per posar en marxa aquesta celebració, que tindrà lloc fins dissabte i que inclou concerts, esport a la platja, gastronomia, propostes infantils i molt més.