Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Comença el programa de consultories gastronòmiques

Dilluns, 22 d'abril de 2024

COMENÇA EL PROGRAMA DE CONSULTORIES GASTRONÒMIQUES A CALVIÀ, ORGANITZAT PER IFOC I RESTAURACIÓ DE MALLORCA CAEB

Calvià vol impulsar el posicionament del municipi com a una destinació de qualitat

La primera sessió d'assessorament especialitzat i de franc per als establiments hostalers locals ha estat avui a Son Caliu

L'Ajuntament de Calvià a través de l'Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC), en col·laboració amb Restauració Mallorca CAEB i en coordinació amb IDEAS Consultora, ha iniciat avui un programa innovador de consultories gastronòmiques per impulsar el sector de la restauració al municipi de Calvià. Aquest servei especialitzat en atenció al client i tècniques de venda està dissenyat per als establiments hostalers locals i no esdevé una despesa per als participants.

L'objectiu d'aquestes consultories és millorar la qualitat del servei en els restaurants locals i enfortir la reputació de Calvià com a una destinació gastronòmica de primer nivell. El programa ofereix 8 hores d'assessorament presencial per experts en hostaleria, amb sessions enfocades en estratègies per oferir un servei excepcional, crear experiències positives per als clients i augmentar-ne les vendes de manera estratègica.

La primera sessió de consultoria gastronòmica ha estat avui al Mesón Son Caliu, amb la participació de responsables de restaurants com Il Chiringo, Mesón Son Caliu, El Balcón, Kalima Beach y Besiki Sushi, entre altres. Joan Vives, amb una experiència àmplia en el sector de la restauració, n'és el consultor d'aquesta edició.

A la presentació hi ha assistit Fernando Palmer, gerent d'IFOC, el qual ha comentat: "Estam compromesos amb el sector de la restauració i volem contribuir a millorar la qualitat del servei a Calvià." Alfonso Robledo, president de Restauració Mallorca CAEB, ha agraït a l'IFOC i a l'Ajuntament pel suport a aquestes iniciatives, mentre que Juan Ybarra, Socio-CEO de IDEAS CONSULTORA, n'ha destacat la importància de la formació contínua per al creixement del sector. Manuel Mas, tinent de batle delegat de l'IFOC, ha assenyalat: "Creim que aquest programa pot millorar molt el servei a l'hostaleria del nostre municipi."

La consultoria continuarà a altres zones de Calvià, amb properes sessions previstes el 7 i 8 de maig a Santa Ponça / Peguera i el 21 i 22 de maig a Portals / Bendinat en horari de 9 a 13 h.

Per a més informació sobre el programa de consultories gastronòmiques i inscripcions, les persones interessades poden contactar amb l'IFOC-Ajuntament de Calvià per obtenir-ne més detalls:
T. 971 13 46 13
ifoc@calvia.com
https://ifoc.es/consultoriagastro/