Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Andrés Barceló Frau 

GERENT DE CALVIÀ 2000 I LIMPIEZAS COSTA DE CALVIÀ

abarcelo@calvia2000.es

DADES BIOGRÀFIQUES
Nascut el 18 de juliol de 1978.
És diplomat en Direcció Hotelera Internacional (UIB), Màster d'Anàlisi Financera & Corporate Finance (IE Instituto de Empresa) i Postgrau de Direcció General d'Empreses (IE Instituto de Empresa).
Trajectòria professional: Global Senior Business Analyst Management Control des de 2015 fins a la seva incorporació a Calvià 2000, Global Operations Analyst i Adjunt a Vice President Operations Divisió Europa a Meliá Hotels International (2007-2015). Subdirector Hotel Barceló Hotel Group (2003-2007).

RETRIBUCIÓ ANUAL BRUTA
Gerència Calvià 2000, SA
: 49.500 € bruts, distribuïts en 14 pagues iguals, incloses les extraordinàries, revisables per acord del Consell.
Gerència Limpiezas Costa Calvià, SA: 15.700 € bruts, distribuïts en 14 pagues iguals, incloses les extraordinàries, revisables per acord del Consell.

NOMENAMENT
Nomenament Calvià 2000, SA » 
Nomenament Limpiezas Costa Calvià, SA »

DECLARACIONS DE BÉNS, INTERESSOS I ACTIVITATS
Per acord de Ple de 25 de març de 2021, s’estableix que les obligacions patrimonials i de béns, interessos i activitats es presentin al Registre de declaracions patrimonials i d’activitats de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears.
Accés a la declaració patrimonial i d'activitats d'Andrés Barceló Frau »

Com s'estableix en el Reglament Orgànic Municipal de l'Ajuntament de Calvià, tots els membres de la Corporació, els alts càrrecs directius de l'Ajuntament i els funcionaris amb habilitació nacional estatal que ocupin llocs de lliure designació, estan obligats a formular declaració sobre causes de possible incompatibilitat i sobre qualsevol activitat que els proporcioni o pugui proporcionar ingressos econòmics. 

 

Informació revisada: agost 2023