Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Descompte per a residents Mallorca Live Festival

 Dijous, 09 de maig de 2024

ELS RESIDENTS CALVIANERS TENDRAN UN 25% DE DESCOMPTE A LES ENTRADES DEL MALLORCA LIVE FESTIVAL

Es podran adquirir a partir d'aquest dilluns a l'Ajuntament, sempre que s'acrediti residència al municipi

Les persones que ja les hagin comprades tendran entrada de franc a un concert a triar d'Es Jardí

Els residents calvianers podran gaudir d'un 25% de descompte en l'abonament per al Mallorca Live Festival, que se celebra del 13 al 15 de juny a Magaluf. Així ho ha anunciat el batle, Juan Antonio Amengual, durant la presentació del pla de mobilitat i activitats paral·leles del MLF, que va ser ahir dimecres a l'hotel Sol House de Magaluf.

Les persones que vulguin adquirir una entrada d'1, 2 o 3 dies per al Festival, han de passar per l'Ajuntament a partir de dilluns que ve i fins el 31 de maig inclòs, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 h. Han de mostrar el DNI i dur una targeta bancària amb la qual abonar el preu corresponent, al qual se'l descomptarà el 25% del preu de manera automàtica.

Per als residents a Calvià que ja hagin adquirit l'abonament o entrada, el Mallorca Live i l'Ajuntament els compensaran d'una forma especial: mitjançant l'obsequi d'una entrada de franc per a qualsevol dels concerts i festes programades aquest estiu en el cicle d'Es Jardí, amb l'única excepció de la festa Bresh, la qual cosa els permetrà triar entre artistes com La Oreja de Van Gogh, Carlos Vives o Amaral, entre d'altres. Per a això, han d'enviar un correu electrònic a entradas@calvia.com i incloure-hi el justificant de l'entrada adquirida abans de dia 13 de maig, a més a més d'un certificat de resident a Calvià i el nom de l'artista o la festa a la qual vol acudir de franc. El termini de sol·licitud acaba el 31 de maig.

D'aquesta forma, els afeccionats a la música del municipi podran passar-s'ho bé en un concert a preu zero, per mor de la impossibilitat tècnica de tornar l'import dels abonaments o entrades ja adquirides. En qualsevol cas, la valoració econòmica d'aquesta entrada de franc sobrepassa en molts de casos la xifra d'un descompte del 25% per al MLF.

D'altra banda, l'organització del Mallorca Live Festival ha confirmat la continuïtat del pla de mobilitat que ofereix serveis de transport per als assistents des de diversos punts de l'illa, incloent-hi llançadores des de Palma i el Polígon de Son Bugadelles. La col·laboració publicoprivada enguany s'amplia i involucra els ajuntaments d'Alcúdia, Andratx i Llucmajor, i al TIB per reforçar les rutes de transport públic. S'establiran restriccions de mobilitat i aparcament als voltants del recinte, i s'insta als assistents a evitar l'ús del vehicle privat i optat pel transport públic oferit pel festival.

Així, l'Ajuntament de Calvià i el Marllorca Live Festival apleguen forces perquè les persones residents al municipi puguin aquest estiu passar-s'ho bé amb música en directe, i es comprometen a continuar fent feina junts per ampliar els avantatges existents.