Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Sala d' exposicions Casal Peguera

 A continuació es mostren algunes de les exposicions realitzades.

 

«El momento» de Nhung Nguyen Thi Hong (Rosie)  (Abril-Maig 2023)

Per a l’artista vietnamita, l’art és el seu mitjà d’expressió des que era nina i ara hi torna després de més de set anys al Departament de Policia. Vol pintar tots els racons de Mallorca per on passi i els rostres de les persones que trobi pel camí amb el màxim realisme possible, donant importància als petits detalls, tant en l’art com en la vida.

Consulta el catàleg picant a la imatge. 

 

 

 

 «2023 Hugo Soto Fraga, 20 años en Calvià» de Hugo Soto Fraga  (Febrer 2023) 

Les obres d’aquesta mostra marquen una etapa de 20 anys vivint, pintant, convivint, aprenent, gaudint... amb la llum i la gent de i a Mallorca.

 

 

 

 

 

«Nacer a la vida» Mostra de Jurga Veteike  (Novembre 2022) 

La referència a la naturalesa com a sensació de plenitud i unió és un dels aspectes més rellevants en l’obra de Jurga Veteike. La línia, el fil, les formes, poden entendre’s com a representacions d’un aspecte immaterial, de l’essència de les coses, i d’unió i comunicació entre cel i terra i imatge present i conscient de la vida.

 

 

 

 

«La fuerza del color» de Pepa Cortés, María Dolores Alabarces i Norberto Espinosa (Octubre 2022) 

Pepa Cortés, María Dolores Alabarces i Norberto Espinosa, tres amics del Club Granada Costa a Mallorca, comparteixen en aquesta mostra la passió que senten per la pintura i l’art. La inauguració de la mostra va comptar amb la presentació del llibre «Luces y sombras» de Maria Dolores Alabarces, il·lustrat per l’autora i compost per noranta-tres poemes amb molt de realisme i sentiment, i tres relats: un de ficció i misteri, una història real i el tercer d’una infermera en temps de COVID. Primer premi internacional de les lletres Segura de Haro.

 

 

 «Pinturas de Julián Oliver». (Maig 2022)

Mostra artística en la qual descobrir el que es pot fer amb un simple bolígraf. Les obres exposades estan realitzades també en diferents tècniques com l’oli o l’aquarel·la i tracten sobre paisatges, animals, persones i motius arquitectònics.

 

 

«Identitat» de Silvina Moschini (Abril 2022) 

Exposició Mostra d’art tèxtil de Silvina Moschini. L’exposició, composta per tapissos de gran format, textos i un paisatge sonor, és una narració artística sobre el teixit del paisatge com a construcció de la identitat, la cultura i la llar.

 

 

 

 

 

«Evolución» de Laura Carbajo (Febrer 2022)

Mostra pictòrica de l’artista argentina Laura Carbajo. Cada obra realitzada li descobreix noves tècniques amb les quals plasmar les diferents emocions que li fan connectar amb l’univers i la seva pau interior.

 

 

 

«Introspecció» del col·lectiu Artístic Ou Verd (Desembre 2021 - Gener 2022)

El col·lectiu Artístic Ou Verd format per pintors, escultors i fotògrafs, volen transmetre amb aquesta exposició els pensaments i inquietuds que els mouen plasmant-los en les seves obres. L’art d’observar i el sorgir dels sentiments.