Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Sales d'exposicions

L'Ajuntament de Calvià, a través del Departament de Cultura, té entre els seus objectius el suport als i les artistes i la difusió i promoció de l'art a Calvià; entre altres vies, per mitjà de la programació periòdica de mostres temporals en les sales d'exposicions coordinades per aquesta àrea i que combina mostres de producció municipal, itineràncies de producció externa i sol·licituds d'exposicions de particulars.

Els espais expositius municipals pretenen complir un doble objectiu. Per una banda, la divulgació i promoció de la producció artística. Simultàniament, la promoció, difusió i desenvolupament d'activitats culturals en general organitzades per l'Ajuntament de Calvià, en concret pel Departament de Cultura.


L'Ajuntament de Calvià disposa de tres espais expositius dins de cada sala es troba una relació de les exposicions realitzades amb els seus respectius CÀTALEGS:

 Sala d'Exposicions de l'Ajuntament de Calvià, per a les mostres col·lectives itinerants d'altres entitats, fundacions, associacions, etc. Les exposicions individuals sol·licitades per particulars s'hi duen a terme de manera secundària respecte a les anteriorment citades.
De dilluns a divendres, de 9 a 14.30 h  i de 17 a 20 h 
C/Julià Bujosa Sans, batle,1. Calvià

Sala d'Exposicions del Casal de Peguera, que alberga las mostres sol·licitades per col·lectius municipals i particulars.
De dilluns a divendres, de 16 a 21 h 
C/Pins, 17. Peguera

Centres culturals, reservats per a exposicions individuals o col·lectives dels seus alumnes. 

Els interessats en realitzar una exposició en qualsevol dels espais citats han de posar-se en contacte amb el Departament de Cultura al 971 139 181, de dilluns a divendres, de 9 a 15 h.

Amb la finalitat de ratificar els objectius esmentats, optimitzar la seva gestió i procediments, a l'estiu de 2020 es comencà amb la redacció de la Instrucció per a l'Ús de les Sales Expositives de l'Àrea de Cultura, que va ser aprovada el deu de març de 2021 per Alfonso Rodríguez, batle de Calvià.