Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

BETART és una convocatòria que duen a terme de forma conjunta la Fundació Calvià 2004 i l'Ajuntament de Calvià per fer intervencions artisticourbanes amb l'objkectiu final d'ampliar el Museu a l'Aire Lliure d'Art Urbà amb obres contextualitzades en l'espai públic. La intenció és que sigui un museu d'ús i gaudi per als residents i visitants del municipi de Calvià, de manera que places i carrers esdevinguin un espai més atractiu per passejar i que els projectes artístics que s'hi duguin a terme apropin l'art a la ciutadania dins un entorn més quotidià que el conegut tradicionalment, sense portes ni horaris. 

Aquest projecte fou iniciat al 2012 com un laboratori experimental artístic a partir d'un total de cinc objectius considerats el nucli del projecte: la realització a peu de carrer d'intervencions artístiques que interactuïn i dialoguin amb la ciutadania i visitants; la creació de sinergies entre artistes i entitats públiques i privades; la impulsió d'un nou espai de reunió i contacte entre diferents agents culturals; la participació de creadors i creadores del municipi; i la posada en valor del municipi de Calvià mitjançant la creació de nous al·licients turístics i l'embelliment dels espais públics i privats situats estratègicament.

 

Per a la present edició, BetArt Calvià 2023, es pretén dur a terme l'activitat cultural a les zones de El Toro i Son ferrer. Enguany s'obre convocatòria per a la selecció d'un total de cinc artistes que tendran fins al 31 de gener per presentar els seus projectes. Un cop seleccionats els artistes, es durà a terme l'execució de les obres dins el mes de març, concretament entre els dies 17 i 28. 

A continuació es pot trobar la informació de les bases de participació per a la selecció de cinc artistes i el catàleg d'espais per a les intervencions artístiques.

Per a facilitar la visita a les intervencions, aquestes rutes, es completen amb un plànol amb les localitzacions concretes: Ruta VI: Son Ferrer i el Toro.

 Es dona per finalitzada aquesta convocatòria amb la publicació del Catàleg de la setena edició de BetArt Calvià.

 

 

 

Fundació Calvià 2004 i Ajuntament de Calvià convoquen les Bases per a la contractació del comissariat i la selecció dels artistes. Del 9 al 23 de novembre: realizació de les intervencions artístiques. També s'ha publicat Catàleg d'espais per a les intervencions artístiques de Calvià vila i Es Capdellà.

Per a facilitar la visita a les intervencions, aquestes rutes, es completen amb un plànol amb les localitzacions concretes: Ruta V: Calvià vila i Es Capdellà.

 

 

 

 

 

  

 Fundació Calvià 2004, en col·laboració amb el Departament de Cultura de l'Ajuntament de Calvià, gestiona el projecte BetArt Calvià 2004. Aquest laboratori d'art urbà a Calvià iniciat l'any 2012 compta ja amb 3 edicions i dues rutes definides que discorren per diferents zones del municipi i comprenen gairebé la totalitat d'intervencions realitzades des de 2012. Podeu consultar les rutes aquí

EscolArt 2017:

Un nou projecte vinculat i derivat de BetArt
Més informació aquí


 

 

Betart 2016 

 

 

 

 

 

 

BetArt 2014 

 

 

 

 

 

 

  BetArt 2013 Més Informació

 

 

 

 

 


 

BetArt 2012

 

 

 

 
REVISTA SUBLIME : en la nostra llibreria d'ISSUU teniu el núm. 29 de la revista Sublime http://bit.ly/1ALLbjx amb bona part de les intervencions urbanes realitzades al BetArt Calvià.

En podeu consultar les darreres bases publicades del BetArt Calvià:

http://www.calvia.com/ 
www.calvia.com/cultura 
http://www.fundacioncalvia.com/ 
www.facebook.com/betartcalvia 

Més informació en:
betartcalvia@gmail.com
971 139 181
www.facebook.com/betartcalvia