Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Recinte Firal El Molino de Santa Ponįa

 El recinte "Molino de Calvià" és un espai a l'aire lliure, segur, polivalent, multifuncional i respectuós amb el medi ambient creat amb la finalitat de poder oferir esdeveniments de gran format que ajudin a la promoció exterior del municipi i a la producció d'actes pròpia.

El recinte té una capacitat màxima per a 12.000 persones i compta amb una superfície total de 16.000 m2.

El "Molino de Calvià" és un espai ideal per a la realització de tot tipus d'esdeveniments a l'aire lliure (fires, mercats, concerts, festivals, exposicions, festes, competicions esportives, espectacles de circ, teatre, presentacions de productes...).

Col·laboració: L'Ajuntament de Calvià ofereix als promotors d'esdeveniments interessats a realitzar activitats en el "Molino de Calvià" col·laboració en la tramitació de llicències, préstec de materials i infraestructures, col·laboració dels serveis municipals, assessorament, contacte amb proveïdors de l'Illa...

 Permisos: el recinte disposa de la corresponent llicència d'activitats, que permet la realització de diferents esdeveniments culturals, d'oci i de promoció de la cultura. 

Ubicació: el recinte "Molino de Calvià" està situat a la Urbanització Galatzó, just enfront de l'emblemàtic molí que li dóna nom, a 10 minuts de Palma i just a la sortida de l'autopista Palma-Andratx en direcció Santa Ponça i Calvià.

Seguretat: el "Molino de Calvià" compta amb un pla d'emergències que en regula, entre d'altres, les vies d'evacuació, la ubicació dels diferents serveis d'emergència, els responsables de la seguretat, etc. A més a més, el recinte es troba a escassos 700 metres d'un centre mèdic i a menys de 500 metres d'un parc de bombers, a 1 km de la central de la Policia Local i a 2 km del quarter de la guàrdia civil més proper.

  

Característiques tècniques del recinte:

  • Perímetre de mur: 505 metres
  • Amplària de portes corredisses: 12 metres (2 portes)
  • Amplària de porta corredissa estreta: 6 metres (1 porta)
  • Esplanada asfaltada: Superfície total: 3.805 m2 Longitud esplanada asfaltada: 81 m Amplària mitjana esplanada asfaltada: 47 m
  • Escenari: Superfície total: 389 m2 Amplària escenari (en eix simetria): 25 m Profunditat escenari (en eix simetria) 17 m
  • Altres infraestructures en el recinte: Tanca perimetral, 5 camerinos d'obra, magatzem, torres d'il·luminació perimetral, quadres de corrent en tot el perímetre, presa d'aigua...
  • Aparcaments: El recinte "Molino de Calvià" disposa d'una zona d'aparcaments just a l'entrada del recinte amb capacitat per a 500 vehicles. A menys d'un quilòmetre es disposa d'una zona d'aparcament per a 7.000 vehicles més.

Si desitja més informació sobre el recinte "Molino Calvià" pot contactar amb: 
Departament de Cultura
cultura@calvia.com
Tel: 971 139 181