Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Més de 16.000 euros de multes cobrades al moment

Divendres, 8 de setembre de 2017

EL 28% DE MULTES PER COMPORTAMENT INCÍVIC ES COBRA AL MOMENT

En temporada alta, la Policia Local de Calvià ha interposat 2.456 multes per infraccions recollides en l'Ordenança per al foment de la convivència

Durant la temporada turística, la Policia Local ha interposat un total de 2.456 denúncies en el municipi per infraccions contemplades en l'Ordenança de Foment de la Convivència, vigent des del mes de desembre. Del total de denúncies, 754 fan referència a comportaments incívics, 99 a serveis no autoritzats de massatge i 1.603 a la venda ambulant.
La Policia Local de Calvià ha cobrat 229 multes de manera immediata relacionades amb les conductes incíviques en la via pública, com el consum d'alcohol o drogues, nudisme, o per mantenir relacions sexuals, entre altres infraccions. El 28,8% de les sancions són abonades in situ, la qual cosa ha suposat el cobrament de 16.350 euros durant els mesos d'estiu. Les multes abonades de manera immediata tenen una reducció del 50 per cent sobre l'import estipulat, de la mateixa manera que si es paga en un termini de deu dies. En aquest termini, el botelló o el nudisme suposen una sanció de 100 euros i el consum de drogues o sexe en llocs públics de 300 euros.
En el que duim d'any, s'han interposat un total de 3.315 denúncies per infraccions de l'Ordenança de Foment de la Convivència.