Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Premis Calviā de Medi Ambient 2023

L'Ajuntament de Calvià convoca els Premis Calvià de Medi Ambient 2023. A aquesta tercera convocatòria podran optar totes aquelles persones jurídiques que vulguin dur a terme qualque iniciativa ambiental en el municipi de Calvià al llarg de l'any 2024, relacionada amb la cura del medi ambient, la sostenibilitat, l'educació ambiental, la transició energètica, el foment de la biodiversitat i la reducció de residus i de la contaminació.

Per participar l'entitat haurà de presentar, abans de l'1 de desembre de 2023, una memòria explicant la iniciativa que vol dur a terme i signar una declaració responsable amb el compromís de, si és una de les entitats premiades, dur-la a terme amb les condicions especificades a la memòria presentada i dins l'any 2024 (gener-setembre).

La dotació per a aquesta convocatòria de premis és de 15.000 euros, repartits de la següent manera;

1. Un primer premi dotat de 4.000 euros per a l'entitat amb la iniciativa ambiental amb la millor valoració per part del jurat.

2. Un segon premi dotat de 3.000 euros per a l'entitat amb la iniciativa ambiental amb la segona millor valoració per part del jurat.

3. Quatre tercers premis de 2.000 euros, en forma d'accèssit, per a cada una de les següents categories:

a) Millor iniciativa de restauració i/o neteja ambiental (2.000 €).

b) Millor actuació de foment o estudi de la biodiversitat (2.000 €).

c) Millor actuació de sensibilització i educació ambiental (2.000 €).

d) Millor actuació per al foment de la sostenibilitat, la transició energètica, la reducció de residus o dels contaminants (2.000 €).

Bases de la convocatòria 2023

Declaració responsable per candidatures