Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

El Batle

  

 

Com a batle de Calvià, us dono la benvinguda a la pàgina web de l'Ajuntament, un canal de comunicació obert per apropar la informació municipal a la ciutadania.


L'objectiu principal d'aquesta eina és ser un instrument útil per donar a conèixer tots els serveis que ofereix aquest Ajuntament, però també per facilitar la realització de tràmits de forma més àgil i per permetre una comunicació més directa i immediata amb els veïns i veïnes.

El nostre compromís és avançar en la transparència i en la participació, per a això aquesta pàgina web compta amb portals específics:

El portal de Transparència on pots accedir a la informació sobre organització, alts càrrecs, informació jurídica, contractació, economia i finances, territori i serveis, o sol·licitar la informació pública que desitgis conèixer i que no trobis disponible a la web. Des del portal Participa Calvià pots proposar idees i decidir sobre temes que t'interessen.

Aquesta web pretén ser una porta per accedir al nostre municipi, a la seva història, a les activitats culturals i festives que es realitzen, als equipaments disponibles, a les notícies diàries i a tot allò que pot resultar d'interès per als calvianers i calvianeres i per aquells que ens visiten.

Treballam perquè el nostre municipi sigui cada vegada més obert, modern, sostenible i un punt de trobada per a totes i tots els que volen gaudir d'aquest petit paradís.

La nostra voluntat és seguir millorant i aprofundint en aquest camí i aconseguir una administració més propera i accessible.

Us convido a navegar per la nostra web i a descobrir Calvià i el seu Ajuntament. Us esperam.

Juan Antonio Amengual Guasp, batle de Calvià.