Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Voluntariat

NOVETAT: CONNEXIÓ VOLUNTARIAT - PUNT D'INFORMACIÓ I CONSOLIDACIÓ DEL TEIXIT DE VOLUNTARIAT A CALVIÀ

Si estàs interessat en fer voluntariat, des de l’Àrea de Participació Ciutadana i Joventut de l’Ajuntament de Calvià et podem oferir informació i orientació sobre com desenvolupar el teu voluntariat. Pots sol·licitar atenció mitjançant el següent FORMULARI.

L'acció voluntària només podrà dur-se a terme dins d'una entitat de voluntariat, a través del disseny d'un "Pla de Voluntariat" o, si escau, d'un programa específic per a una situació concreta. A més, aquesta entitat ha de complir les prescripcions establertes en la Llei 11/2019, de 8 de març, de Voluntariat de les Illes Balears (BOIB núm.34, de 14 de març).

L'Ajuntament de Calvià pretén ser el centre de coordinació de les actuacions solidàries per part dels veïns i veïnes del nostre municipi i actuar conjuntament amb les entitat de voluntariat, a més de comprovar que aquestes últimes compleixen amb els requisits i prescripcions establertes en la Llei de Voluntariat per garantir les seves actuacions.

Si tens iniciatives d'actuacions amb voluntariat, també pots enviar les teves propostes i les teves idees a la nostra adreça de correu: participacionciudadana@ calvia.com 

També pots accedir al següent cercador on podràs accedir a més de 120 programes de voluntariat i a gairebé 40 entitats que sumen ja la xarxa de la Plataforma voluntària de les Illes Balears (PLAVIB).

Si no disposes de temps per desplaçar-te o d'una freqüència periòdica o preestablerta que et permeti realitzar segons quins tipus de voluntariat, en el següent enllaç trobareu una sèrie d’entitats amb les quals tens la possibilitat de realitzar VOLUNTARIATS ONLINE O NO PRESENCIALS.

PORTAL DEL VOLUNTARIAT