Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Plataforma Connexió Voluntariat

T'has plantejat en algun moment desenvolupar tasques de voluntariat al teu municipi?

Si la resposta és SI, des de l'àrea de Participació Ciutadana i Joventut de l'Ajuntament de Calvià et podem oferir informació i orientació sobre com desenvolupar el teu voluntariat.

La intenció és donar suport a les entitats que treballen amb voluntariat, o tenen la intenció de fer-ho, i donar la oportunitat a persones que contacten amb l'Ajuntament i expressen el seu interès a comprometre's en la realització de tasques concretes amb una clara voluntat i vocació d'interès general i de servei a la societat.

Per una banda recollirem les dades de les persones del nostre municipi interessades en fer voluntariat i per una altra farem de "pont" posant-les en contacte amb les associacions, entitats i col·lectius en general que desenvolupen o voleu desenvolupar la seva tasca amb suport de voluntariat al nostre municipi.

Per a això, hem creat la Plataforma Connexió Voluntariat, amb la qual, volem consolidar a mig termini un voluntariat al municipi de qualitat, format i compromès.

  • Si representes a una entitat i estàs interessat/da a oferir opcions de voluntariat, pots emplenar aquest formulari.
  • Si vols comprometre't amb alguna causa i col·laborar de manera desinteressada com a voluntari o voluntària, pots emplenar aquest formulari.

Si necessiteu més informació o ajuda per omplir el formulari, podeu cridar per telèfon al servei de Participació Ciutadana al 971 13 91 80 de dilluns a divendres de 9 a 14 hores o al correu electrònic participacionciudadana@calvia.com.

 ACTE DE PRESENTACIÓ - SETMANA DEL VOLUNTARIAT DE LES ILLES BALEARS 2020

PRIMERA TROBADA DE VOLUNTARIAT DE CALVIÀ