Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

MARGARITA PLOMER FORNÉS

REGIDORA DE LA COALICIÓ PODEM-MÉS 
Tercera tinenta de batle delegada de Joventut, Participació Ciutadana, Medi Natural i Urbà, Transició ecològica, Mobilitat sostenible i Memòria democràtica. Regidora delegada de les zones de Nova Santa Ponça i Costa de la Calma

CONTACTE
mplomer@calvia.com 

DADES BIOGRÀFIQUES
Accés a les dades biogràfiques de Margarita Plomer Fornés

FUNCIONS
D’acord amb el Decret de Batlia de 14 de juny de 2021, se li deleguen les facultats de direcció i impuls de la política municipal en totes les matèries relacionades amb l'àmbit de la Joventut, Participació Ciutadana, Medi Natural i Urbà, Transició ecològica, Mobilitat sostenible i Memòria democràtica.

Queden sota la seva dependència directa: Agencia del voluntariat; Pressuposts participatius, iniciatives i consultes ciutadanes; Agilització i tutorització per entitats i col·lectius en els seus tràmits davant l’administració; Locals de participació; Subvencions i suport AAVV; Col·laboració (Rocio, Falles, dia de nassos, Confraries ...); Activitats pròpies; Democràcia directa deliberativa; Consell ciutadà; Plataforma Cònsol (Participa Calvià); Serveis de Medi Natural: Serveis Ambientals, Control de Plagues; Benestar Animal; Promoció de la Mobilitat Sostenible i Mitjans Alternatius d'energia i Memòria Democràtica, Agenda Local 21, Finca de Galtzaó i Món rural.

RETRIBUCIÓ
56.000€ distribuïts en 10 pagues mensuals de 4.000€ bruts i 2 pagues al juny i desembre de 8.000€ bruts. Aprovat en el ple de dia 20 de juny de 2019, efectiu des del dia 14 de juny de 2021 data en què va prendre possessió del seu càrrec. Informació actualitzada a desembre de 2022 pel Departament de Personal: 57.120€ anuals.

 DECLARACIONS
Per acord de Ple de 25 de març de 2021, s’estableix que les obligacions patrimonials i de béns, interessos i activitats es presentin al Registre de declaracions patrimonials i d’activitats de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears.
Accés a la declaració patrimonial i d'activitats de Margarita Plomer Fornés

ATENCIÓ ZONES
Els dimecres de 18 a 20 hores.
És imprescindible demanar cita prèvia al tel. 971.139.100 (ext. 9430) o al mòbil 626.346.859  

AGENDA PÚBLICA
L'agenda pública institucional de Marga Plomer està subjecta a canvis d'última hora. Reflecteix les activitats institucionals, no així totes les reunions de treball internes ni les activitats extramunicipals. 


Pàgina revisada: gener 2023