Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Programa d'activitats extraescolars

Recursos i programes dirigits a les AMIPA dels centres educatius de Calvià: activitats extraescolars, Sessions de formació amb famílies, subvencions Aules d'Estiu .... Es facilita a les AMIPA recursos i eines per contribuir a la millora i desenvolupament de les seves tasques.

Programa d'activitats subvencionades pels departaments (IMEB/ICE) de l'Ajuntament de Calvià, realitzades en els diferents centres educatius fora de l'horari lectiu, amb la finalitat de desenvolupar en els nins i joves inquietuds pel món de la dansa, l'esport i la cultura.

Els objectius d'aquest programa són:

  • Introduir en el marc de la comunitat educativa tot un seguit d'activitats esportives i culturals que serveixin com a complement educatiu de la tasca realitzada a les escoles.
  • Facilitar l'accés per part de tots els nins i nines, a les activitats esportives i culturals promogudes pels infants i joves en el municipi de Calvià.
  • Dinamitzar els espais educatius que, durant els horabaixes, es poden convertir en un punt de trobada i en una eina positiva per fomentar indicadors de cohesió social.
  • Fomentar en els nins i joves el gust per la dansa, l'esport i el hàbits del consum cultural.
  • Activitats programades curs escolar 2023/2024 (+)

Qui ho pot sol·licitar? Les AMPAS / AMIPAS dels col·legis públics del municipi.

Més informació:
Telèfon: 971 139 139 
Fax: 971 139159
Adreça electrònica: imeb@calvia.com