Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

S'obre al públic la gasinera del TIB de Calviā

Dimecres, 10 de novembre de 2021

S'OBRE A TOT EL PÚBLIC EN GENERAL LA GASINERA DE LA FLOTA DEL TIB A CALVIÀ

Es tracta d’una gasinera de gas natural comprimit que permet la càrrega de vehicles particulars

El conseller de mobilitat i habitatge, Josep Marí, acompanyat del batle de Calvià, Alfonso Rodríguez; el director general de mobilitat i transport terrestre, Jaume Mateu i el director gerent del Consorci de Transports de Mallorca, Maarten Johannes van Bemmelen, han donat el sus a l’obertura al públic de la gasinera de la flota de busos TIB de Calvià. Durant la visita també han participat el conseller delegat de Moventia i vicepresident de Moventis, Josep Maria Martí, i altres representants de l’empresa que gestiona la gasinera, així com la nova concessió del transport públic interurbà de la zona ponent des de principis d’any.

La gasinera, ubicada a la cotxera del TIB del polígon Son Bugadelles, subministra des de gener el combustible de Gas natural comprimit (GNC) a la flota dels 50 busos TIB de Moventis. A partir d’avui també estarà oberta al públic permetent proveir de GNC tant a turismes de particulars com a camions, autocars i furgonetes.

El balte de Calvià ha agraït l'impuls de la Conselleria i la seva sensibilitat amb el transport públic de Calvià. Amb l'obertura al públic de la gasinera, ha dit, es fa una passa més en reduir l'impacte mediambiental destacant l'aposta de l'empresa Moventis per facilitar l'ús públic d'aquesta imfraestructura. Per la seva part, el conseller de Mobilitat i Habitatge, ha dit que: "estam molt contents de poder fer arribar a tota la població aquesta infraestructura. És necessari seguir avançant amb la transició energètica i aquesta és una passa més".

La gasinera és de càrrega ràpida de gas natural comprimit i disposa de dos carrils de subministrament amb sortidors NGV 1 i NGV2. Es tracta d’un punt d’autoservei i de pagament amb targeta bancària. L’horari d’obertura al públic és de dilluns a divendres de 8.00 h a 20.00 h, i dissabtes 8.00 h a 14.00 h.

Més informació

Declaracions del batle   Declaracions del conseller de mobilitat i habitatge

Declaracions del conseller delegat de Moventia i vicepresident de Moventis