Calvià . www.calvia.com

Cabecera

Tràmits i gestions On-Line

La Seu Electrònica integra tot els serveis electrònics que l'Ajuntament de Calvià posa a disposició dels ciutadans tots els dies de l'any i sense limitacions horàries.

La presentació de sol·licituds o documents a l'Ajuntament de Calvià es pot fer de diferents maneres:

1.- Si ja té certificat electrònic o DNIe:

Accés al Registre Electrònic General de l'AGE. Instruccions aquí.

Si necessita obtenir un certificat electrònic, en el següent enllaç.

2.- Amb atenció presencial, servei de cita prèvia

Contacti amb l'Ajuntament de Calvià si té qualsevol dubte al respecte: Telèfon: 871 51 00 91 Correu electrònic: digi@calvia.com

TRÀMITS DESTACATS

  • Tramitació de sol·licitud per registre: Registre Electrònic General de l'Administració General de l'Estat és un registre per a la presentació de documents per a la seva tramitació amb destinació a qualsevol òrgan administratiu de l'Administració General de l'Estat, Organisme públic o Entitat vinculat o dependent a aquests, d'acord al que es disposa en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

    • A través del Registre Electrònic es podran presentar documents per a la seva remissió telemàtica a altres Administracions Públiques (Comunitats Autònomes, Entitats Locals, etc.) que estiguin integrades en el Sistema d'Interconnexió de Registres.
    • L'Ajuntament de Calvià està integrat en el Sistema d'Interconnexió de Registres, per la qual cosa qualsevol persona pot, a través del registre de l'Administració General de l'Estat, presentar una sol·licitud en el Registre Municipal de Calvià. Per a això, al formulari de sol·licitud haurà d'especificar en "Datos de la solicitud", a l'apartat "Organismo destinatario" AYUNTAMIENTO DE CALVIÀ.
    • Li recordam que per realitzar el registre ha de disposar de DNI electrònic o certificat electrònic en vigor.
    • Consulti la secció de preguntes freqüents.

TRÀMITS PER ÀREES

Alerta Abans de tramitar on-line comprovau si el vostre navegador compleix els requisits tècnicsS'obre en una nova finestra per a poder tramitar. Necessitareu disposar d'un Certificat Electrònic o del DNI elctrònic per poder realitzar els tràmits assenyalats amb Imatge tràmit amb Certificat Electrònic.

 > TRANSPARÈNCIA 

> ESPORTS 

> URBANISME 

  • Imatge tràmit amb Certificat Electrònic Sol·licitud de Llicència d'Obra Menor Senzilla [Amb motiu de l'entrada en vigor de la nova llei 2/2014 d'ordenació i ús del sòl, la llicència d'obra menor simple se substitueix per una comunicació prèvia d'obra, de manera que aquest tràmit deixa d'estar operatiu temporalment. Pròximament es facilitarà també l'accés a aquest tràmit via "on line"]

 

 

CARPETA CIUTADANA

Com a ciutadà de Calvià, a través de la Carpeta Ciutadana, podreu consultar les dades que consten a l'Ajuntament sobre la vostre persona i béns (dades del padró, imposts.

Més informació sobre la Carpeta Ciutadana.

Entrar a la Carpeta Ciutadana.

 

 

CARPETA DE L'EMPRESA

Com a proveïdor de l'Ajuntament de Calvià, a través de la Carpeta de l'Empresa, podreu consultar l'estat de les vostres factures en tràmit d'aprovació o pagades.

Més informació de la Carpeta de l'Empresa.

 

Accés a la carpeta ciutadana

Banners:

Banner1
Banner2
Banner3
Banner4
Banner5

Créditos:

© Ajuntament de Calvià . C/ Julià  Bujosa Sans, batle, 1. 07184 Calvià . Illes Balears. Tel. 971 139 100.

Avís Legal    Política Privacitat    Cookies