Calvià . www.calvia.com

Cabecera

Certificat Electrònic

Com podeu obtenir el vostre certificat electrònic de la FNMT-RCM?

El procés d'obtenció és molt senzill. Consta de tres passos que han de fer-se en el següent ordre:

  1. Sol·licitud del certificat per Internet.
  2. Acreditació de la vostra identitat mitjançant presentació física. Si vol o necessita obtenir un certificat electrònic, durant l'estat d'alarma, per enviar de manera telemàtica sol·licituds i documents a l'Ajuntament de Calvià, contacti amb el 971 13 91 03 o enviï un correu a poblacio@calvia.com.
  3. Descàrrega del certificat des d'Internet.

A continuació passam a detallar aquests passos:

1. Sol·licitud del certificat.

Obriu el vostre navegador d'Internet i entrau en aquesta pàgina de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre, on podeu obtenir el Certificat d'UsuariSe abre en una ventana nueva. Seguiu les instruccions que s'hi indiquen.

Al final d'aquest procés obtindreu un codi que heu de presentar en qualsevol de les oficines d'acreditació (pas 2) i que haureu de fer servir quan aneu a descarregar el certificat (pas 3).

Necessita ajuda? Oficina digital d'atenció a la ciutadania - OAC 360º Assistència telefònica i telemàtica per facilitar l'accés als tràmits municipals que es poden realitzar de forma telemàtica i, d'aquesta manera, fomentar la confiança i ajudar al fet que els usuaris i usuàries es familiaritzin amb els tràmits en línea: Instal·lar un certificat digital, Iniciar un tràmit en línea, Resoldre dubtes i incidències durant una tramitació electrónica. De dilluns a divendres, de 8 a 20 h. Per telèfon: 871 51 00 91.

2. Acreditació de la vostra identitat

Per realitzar aquesta acreditació necessita sol.licitar Cita Prèvia per a Registre General al següent enllaç:

http://www.calvia.com/web/responsive/general.plt?KPAGINA=2998&KIDIOMA=1&KNODE=696

Proveïts del codi de sol•licitud obtingut en el pas anterior i del vostre document identificatiu (DNI, NIE), heu de presentar-vos a una Oficina d'Acreditació. L'Ajuntament de Calvià ofereix aquest servei. Podeu dirigir-vos al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Edifici Consistorial (c/Julià Bujosa Sans, batle, 1 de Calvià Vila), o al Centre Municipal de Serveis (Antiga estació intermodal d'autobusos de Palmanova a la ctra. Calvià-Palmanova, núm. 40 de Palmanova, de 9 a 14 h, de dilluns a divendres.

Una vegada identificats i en la pròpia oficina, heu de signar el model de sol•licitud del certificat i les vostres condicions d'utilització, dels quals us serà lliurada una còpia.

3. Descàrrega del certificat

Uns minuts després d'haver acreditat la vostra identitat en una Oficina de Registre (o 24 hores després, si heu triat una Oficina de Registre de l'Agència Tributària), fent ús del codi de sol•licitud obtingut en el pas 1, podreu descarregar el vostre certificat entrant a la pàgina de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre des del mateix ordinador, el mateix navegador i el mateix usuari amb el qual vàreu fer la sol•licitud (pas 1).

CÒPIA DE SEGURETAT (exportació del certificat)

És molt recomanable fer una còpia de seguretat del Certificat d'Usuari una vegada obtingut. Podeu seguir aquestes instruccions d'exportació del CertificatSe abre en una ventana nueva, que us indiquen com fer aquesta còpia segons el tipus de navegador que estigueu utilitzant.

Banners:

Banner1
Banner2
Banner3
Banner4
Banner5

Créditos:

© Ajuntament de Calvià . C/ Julià  Bujosa Sans, batle, 1. 07184 Calvià . Illes Balears. Tel. 971 139 100.

Avís Legal    Política Privacitat    Cookies