Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Anuncis

CONSULTA PRELIMINAR DEL MERCAT EN RELACIÓ AL SERVEI D'ELABORACIÓ DEL DETALL DELS PROCEDIMENTS I SERVEIS DE L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ

L'objecte d'aquesta consulta és recollir informació del mercat relativa a diferents aspectes que permetin obtenir la millor relació qualitat-preu en les contractacions dutes a terme per l'Ajuntament de Calvià, i generar idees que posteriorment puguin ser plasmades en els plecs de convocatòries relacionades amb productes i serveis innovadors, per al contracte d'elaboració del detall dels procediments i serveis de l'Ajuntament de Calvià.

La Direcció General de Transparència i Innovació té previst contractar l'elaboració del detall dels procediments i serveis municipals, previsiblement en el tercer trimestre de 2017, com a continuació a la identificació i recollida de dades bàsiques de procediments interns i externs ja realitzat.

El document de consulta es compon de dues preguntes. La primera referida a la forma d'abordar la consultoria per a desenvolupar aquesta col·laboració (fases d'execució i avanç dels treballs en els pròxims mesos en funció i estratègia per aconseguir els objectius indicats anteriorment), i la segona referida a la previsió econòmica de cost de aquestes activitats, amb forquetes o sistemes similars de pressupost (per unitats, etc.).

Com a documentació annexa que pot ajudar a emetre l'opinió dels interessats, s'adjunta:

En cas d'estar interessat ha de presentar la seva proposta abans de les 14:00 hores del proper 16 de juny de 2017 a l'adreça transparencia@calvia.com.Per a qualsevol consulta es pot contactar per email en aquesta mateixa direcció.

Data publicació perfil del contractant:  2017-06-12

______________________________________________________________________________________________________________________________