Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Intercanvis ERASMUS+ futurs

El servei de joventut de l'Ajuntament de Calvià augmenta els seus projectes Europeus per a aquest 2023.

38 Joves d'entre 13 i 25 anys podran gaudir dels avantatges que el programa Erasmus+ ofereix. L'any 2023 es realitzaran tres projectes d'intercanvi juvenil:

El primer es durà a terme entre el 25 de febrer i 5 març en la localitat de Hollola situat a Finlàndia, on durant 9 dies es realitzarà una mostra de cultura i costums Finlandesos i Espanyoles amb l'objectiu de realitzar un collage de diferències i similituds entre la joventut de tots dos països, tot això envoltat d'un entorn natural típic dels gèlids països del nord .

El segon intercanvi juvenil es realitzarà en Besançon una ciutat situada als peus dels Alps Francesos molt pròxim a la frontera amb Suïssa, aquest projecte s'executarà entre el 18 i 28 de Juliol, i la principal qualitat d'aquest intercanvi és la multiculturalitat ja que ens reunirem participants de 4 països; França, Itàlia, Espanya i Bulgària i un total de 50 participants 20 d'ells del municipi de Calvià, En aquest projecte cada participant ensenyarà una habilitat o competència a la resta de joves.

El tercer intercanvi dona continuïtat a l'anterior ja que seran els mateix participants, però en aquesta ocasió es realitzarà al municipi de Calvià de l'1 al 10 de desembre de 2023. La temàtica serà la mateixa que el segon, li dóna continuïtat i els joves calvianers seran els responsables d'acollir als nostres socis Europeus.

 Què és un intercanvi juvenil?

Un projecte d'intercanvi juvenil és un projecte subvencionant per la Unió Europea, que es realitza entre mínim dos països europeus i és l'entitat d'acolliment la responsable d'allotjar als participants, en cap cas l'allotjament serà en habitatges particulars.
La subvenció europea inclou el desplaçament fins al lloc on s'executarà el projecte (autobusos, avions....), allotjament en règim de pensió completa i entrades i material per a dur a terme les activitats.

Com participar?

Per a sol·licitar una plaça en aquests intercanvis contactar amb el servei de joventut de l'Ajuntament de Calvià.
679 395 529 / 971 683 000 juventud@calvia.com

MÉS INFORMACIÓ:
971 683 000
679 395 529 (Whatsapp)
@joventutcalvia (Instagram)
@joventutdecalvia (Facebook)
juventud@calvia.com