Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Mulla't per l'esclerosis múltiple

Aquesta és una iniciativa que neix al 1994, quan la Fundació d'Esclerosis Múltiple de Catalunya decideix organitzar una diada amb l'objectiu de augmentar la visibilitat i la conscienciació social de la malaltia. Des de llavors, s'ha celebrat el segon diumenge del mes de Juliol estenent-se a diferents parts del país, amb mils de participants i voluntaris. L'acte aconsegueix gràcies a la col·laboració de tots els implicats recaudacions de fons per mantenir i millorar els serveis que presten les diferents entitats davant l'esclerosis múltiple.

L'Ajuntament de Calvià col·labora amb l'ABDEM encarregant-se de la difusió i l'organització de l'esdeveniment, que consisteix en la comptabilització de metres nadats en la piscina municipal amb una finalitat solidària i simbòlica. A més, a totes aquelles persones participants se'ls hi entrega un diploma que acredita la seva implicació, tenguent la oportunitat de adquirir merchandising per aportar a la recaudació.

Aquest 2019, es celebrarà el 9 de Juliol a la piscina de municipal de Magaluf.

14 de Juliol, Mulla't per l'Esclerosi múltiple

La piscina del Poliesportiu municipal de Magaluf va acollir l'esdeveniment solidari de Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, organitzat per l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple (ABDEM) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calvià. 130 persones recorregueren 63.965 metres solidaris, la qual cosa va suposar la recaptació de 414 euros. La jornada va estar composta per una exhibició de natació sincronitzada i d'una mostra d'aquagym, a més es realitzaren diversos jocs pels nins i nines assistents. El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, va assistir al Mulla't acompanyat de les regidores i regidors Nati Francés, Marc López , Mari Carmen Rojano i Francisca Muñoz, i de l'eurodiputada per les Illes Balears, Alicia Homs.