Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

La Llar de Calvià

DIGNITAT, RESPECTE I VIDA INDEPENDENT
Aquests són els tres pilars que sostenen el projecte Llar de Calvià: una iniciativa integral per a la gent gran del nostre municipi pensant en els seus drets i la seva qualitat de vida. Volem que els nostres veïns i veïnes grans rebin la màxima atenció i cura dins del seu entorn, respectant les seves arrels i compartint la seva experiència de vida en comunitat. 

COM FUNCIONA LA LLAR DE CALVIÀ? 
Ens organitzem a través de tres punts d’activitat: 

  • La llar: La casa. Un projecte residencial per a les veïnes i els veïns grans que necessiten assistència completa, per tal que puguin viure amb totes les necessitats cobertes sense deixar el seu poble ni les seves arrels.
  • El centre de dia: on acompanyem les persones grans durant la jornada laboral en un programa complet de serveis i activitats. 
  • Els centres de la tercera edat: per aprendre, per reunir-se, per xerrar, per ballar… activitats d’oci i lleure de i per a gent gran. 

ATENCIÓ CENTRADA EN LA PERSONA
El nostre equip segueix la filosofia d’atenció centrada en la persona: escoltant-ne les necessitats i opinions, amb respecte a la seva personalitat i aprenent de la seva experiència. Per aconseguir la millor atenció a cada veí i veïna gran de Calvià i respectar-ne les necessitats i desitjos, ens coordinem entre tots els serveis i dissenyem juntament amb la persona l’itinerari que millor s’ajusti al seu esquema de vida. Per a nosaltres l’atenció respon a les seves habilitats i desitjos, no a les seves necessitats. Creiem en la cura entre iguals, en respectar els projectes de vida, en compartir la presa de decisions i sobretot en la dignitat de la persona i en el respecte dels seus drets. També creiem en el valor de la persona gran al seu entorn, dins de la comunitat i compartint la seva experiència amb la resta de veïns i veïnes. Llar de Calvià és una iniciativa de l’Ajuntament en la forma d’empresa pública de gestió directa.

ADREÇA I TELÈFON
Llar de Majors de Calvià.
Plaça de les Collidores d’Oliva (1932), 1 
CP 07184, Calvià vila 
Tel.: 971 67 03 03 
Fax: 971 67 06 71 

Més informació:
www.llardecalvia.com

Informació revisada: febrer 2023

 

Serveis que gestiona

Llar de Calviā