Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Campaments d'estiu a la Finca Gatatzó

Dijous, 18 d'abril de 2024

CALVIÀ PERMET DESCOBRIR ES GALATZÓ AMB QUATRE CAMPAMENTS D'ESTIU

És el primer pic que aquest tipus d'oferta infantil i juvenil organitzada pel consistorio té lloc a la finca municipal

Més informació

L'Ajuntament de Calvià ha organitzatdo Campaments d'Estiu 2024 a Es Galatzó per oferir una experiència única a infants i joves. Amb varietat d'activitats i un entorn natural incomparable, aquests campaments prometen ser l'aventura de l'estiu per a residents i visitants. Aquests campaments d'estiu tenen dos objectiys principals: proporcionar un recurs per a la conciliació laboral i familiar durant les vacances d'estiu, i fomentar el desenvolupament integral d'infants i adolescents a través del temps lliure, l'oci, el medi ambient i la convivència.

L'Ajuntament ofereix dues modalitats, depenent de l'edat. El Summer Es Galatzó, pel qual durant sis dies infants de 9 a 13 anys tendran a l'abast multitut d'activitats i moments de convivència a la finca pública municipal, on podran socialitzar, desenvolupar habilitats i passar-s'ho bé a la natura. L'altra opció és el Comte Mal Es Galatzó, una setmana exclusiva per a adolescents de 13 a 16 anys, on l'aventura i l'entreteniment estan garantides, amb activitats com acampar i contemplar les estrelles o explorar la muntanya.

Els campaments es duran a terme a la finca Es Galatzó, a la Serra de Tramuntana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Les dates estan programadas des de finals de juny fins a finals de juliol, amb un horari que va des de diumenge horabaixa fins al divendres.

El cost de participació és de 379 €, amb preu reduït de 189,50 € per a residents de Calvià empadronats abans de dia primer de maig d'enguany. Es proporciona una llista detallada de materials necessaris per a cada grup d'edat, així com una llista del que no cal dur, com doblers, menjar i mòbils o dispositius electrònics.

Per obtenir més informació i preinscriure's, es poden utilitzar els mitjans de contacte següents: telèfon 971 683 000, whatsapp 679 395 529 o correu electrònic juventud@calvia.com