Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Biblio roulotte de Calvią per al Dia del Llibre

Dissabte, 13 d'abril de 2024

Alumnes de l'IES Bendinat «tunejen» la biblio roulotte de Calvià per al Dia del Llibre

La roulotte estrena imatge al Dia del Llibre i recorrerà les platges durant l'estiu

Alumnes de Plàstica de primer de Batxillerat de l'IES Bendinat han dissenyat i decorat la biblio roulotte de l'IMEB (Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de l'Ajuntament de Calvià) que estrenarà imatge «tunejada» als actes del Dia del Llibre del proper 20 d'abril a Palmanova. La biblio roulotte també passejarà el nou disseny durant els mesos d'estiu en què aproparà el servei de les biblioteques públiques a les platges del municipi.

El disseny escollit ha sorgit de les diferents propostes dels mateixos alumnes en un projecte dirigit per la professora del centre i artista Gabriela Seguí. Mitjançant un procés col·laboratiu de pluja d'idees, els alumnes han desenvolupat diferents propostes en què s'ha incentivat la creativitat i el treball en equip. El resultat final és una roulotte decorada que reflecteix el talent dels estudiants en un disseny que combina elements abstractes creant un ambient visualment estimulant i únic.

El projecte no només ha transformat la roulotte de les biblioteques de l'IMEB, a més a més ha tingut un impacte positiu en els estudiants involucrats en brindar-los l'oportunitat de desenvolupar les seves habilitats artístiques i treballar en equip en un projecte real. S'espera que l'experiència tingui continuïtat en col·laboracions futures d'escola i comunitat.

L´IMEB ha organitzat una jornada especial per celebrar el Dia del Llibre el proper dissabte 20 d´abril al Passeig de Palmanova amb firmes de llibres a càrrec dels autors, presència de llibreries i múltiples activitats paral·leles.