Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

L'espectacle 'La Magia de la Navidad' a Calvią

Dijous, 7 de desembre de 2023

LA MAGIA DE LA NAVIDAD, L'ESPECTACLE DEL CIRCO STRÓMBOLI QUE ENLLUERNA CALVIÀ

Les funcions es duran a terme al col·legi de Son Ferrer, a l'Auditori de Peguera, a la Sala Palmanova i al col·legi de Son Caliu

Aquest desembre, la màgia de Nadal arriba a Calvià amb el Circo Strómboli, un espectacle de circ que desperta la imaginació i la sorpresa de grans i menuts. Aquesta activitat, coordinada per l'Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià (IMEB), promet transportar els espectadors a un món màgic on les juguetes i la decoració nadalenca tenen vida a l'escenari.

La primera funció serà al Centre d'Educació d'Infantil i Primària (CEIP) de Son Ferrer dimarts 12 de desembre. Dijous 14, la representació per als CEIP Xaloc i Puig de Sa Ginesta, serà a l'escenari de l'Auditori de Peguera. La setmana següent, hi ha dues obres a la Sala Palmanova, per al CEIP de la zona, el Jaume I, el dimecres 20 de desembre a les 10 h i a les 11 h. La darrera representació serà el darrer dia de classe, dijous 21, quan La Magia de la Navidad es durà a escena al CEIP Son Caliu.

La Magia de la Navidad promet ser una experiència inoblidable, portant alegria i esperit nadalenc a la comunitat educativa. Els elfs en xanques donaran la benvinguda als espectadors, i crearan una atmosfera festiva des de l'entrada fins als seients. Aquest espectacle nadalenc és ideal per a tota la família, un entreteniment segur que fusiona la interpretació i les acrobàcies de circ per crear una experiència única i plena d'emocions sobre una de les nits més esperades de l'any: la nit de Nadal, quan el Pare Noel reparteix màgia i regals als infants.

L'elenc, amb elfs en xanques, rens, ninots de neu, i personatges entranyables com el soldadet de plom i una ballarina preciosa dins d'una bimbolla gegant, omplirà l'escenari d'alegria, diversió, ball, jocs i, per descomptat, sorprenents acrobàcies. Una representació que transporta els espectadors a un món colpidor.