Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Beneficis per treballadors d'empreses municipals

Dimecres, 29 de novembre de 2023

650 treballadors de Calvià 2000 i Oh!Limpia i les seves famílies es beneficiaran de descomptes a 800 empreses i comerços locals

El programa de beneficis per treballadors de les empreses municipals arrenca amb descomptes de fins al 50 per cent

Video

Es posa en marxa el Club Calvià 2000 - OhLimpia! per a treballadors de les dues empreses al que es poden adherir els 650 empleats. Cadascun podrà afegir fins a cinc beneficiaris. Amb això els treballadors podran optar a descomptes que en alguns casos arriben al 50% tant per a compres en línia com a presencials en fins a 800 empreses i comerços. Mitjançant una aplicació, els treballadors poden obtenir vals per comprar electrodomèstics, moda, material esportiu, òptiques, viatges…

Andrés Barceló, gerent de Calvià 2000, ha recalcat que el programa és una manera d'«agrair i reconèixer la feina dels nostres empleats que dia a dia mantenen Calvià tal com tots volem que hi sigui». Ha insistit en «la importància d'iniciatives d'aquest tipus que no serveixen només per reactivar l'economia sinó que a més contribueixen a millorar el clima laboral dels treballadors. És una recompensa més que merescuda al seu esforç».

Per part seva, la segona tinent de batle i presidenta de Calvià 2000, Esperanza Català, ha assegurat que «no es tracta d'un pla de descomptes, anam molt més enllà. A més d'acordar descomptes i ofertes en línia, ens hem preocupat d'incloure el comerç local del municipi. Estam treballant per ampliar el nombre d'empreses i locals del municipi que se sumen al programa. Vivim a un món globalitzat en què no es poden posar portes al comerç, però volem que tot el que sigui possible es consumeixi al nostre municipi».

El Club Calvià 2000 i Oh!Limpia ja està operatiu i disponible per als beneficiaris. Els empleats ja poden accedir en línia a les ofertes i al bescanvi de bons. També han rebut un kit de benvinguda.