Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Policies de Calviā participen a 'Police anf Fire'

Divendres, 29 de setembre de 2023

CINC POLICIES DE CALVIÀ COMPETIRAN EN PÀDEL EN ELS JOCS EUROPEUS POLICE AND FIRE

Cinc membres de la Policia Local de Calvià es desplaçaran la setmana que ve fins a Torrevieja (Alacant) per participar en el Police and Fire Games, una competició anual on gràcies a l'esport, existeix un intercanvi d'experiències entre els policies, bombers i membres d'altres cossos de seguretat europeus.

Tres dones (38, 47 i 59 anys) i dos homes (39 i 42 anys) són els cinc agents de la Policia Local de Calvià que participaran en els jocs en esport de raqueta, concretament pàdel, tan masculí, femení o mixt de dijous 5 d'octubre a dissabte 7. L'European Police and Fire Games té prevista l'organització de 120 esdeveniments esportius de gairebé 50 disciplines. Cal destacar que el darrer pic que un equip de policies locals de Calvià varen participar en aquesta competició de pàdel va ser l'any 2016 i varen tornar al nostre municipi amb dues medalles de bronze, una de la competició femenina i una altra en mixt.

Policies, bombers, agents de seguretat, militars i membres d'altres cossos de seguretat competeixen amb els companys en diverses proves entre el divendres 29 de setembre i el 8 d'octubre en un gran ambient de companyonia que serveix als participants per relacionar-se amb col·legues de professió i, alhora, demostrar i mantenir la forma física. Per participar en els European Police and Fire Games no hi ha límit d'edat.