Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Reforma dels lavabos de la Llar de Calvią

Dissabte, 5 d'agost de 2023

Reforma dels lavabos de la Llar de Calvià: les cadires de rodes dels ancians no caben a les dutxes

Gerència de la residència i Ajuntament inicien la primera intervenció per actualitzar les instal·lacions que allotgen 58 residents

Declaracions de Juan Caimari i Juana María Prats    Vídeo de la notícia

La Llar de Calvià comptarà amb dutxes noves per als residents abans de final d'any. El nou gerent, Juan Caimari, ha anunciat l'inici de les obres que adaptaran els lavabos de les 31 habitacions de la residència per resoldre una deficiència greu. No hi ha prou espai a les dutxes per a les cadires de rodes —necessàries per a bona part dels residents—, cosa que obliga el personal sanitari a carregar amb la gent gran a l'hora de la neteja, maniobra en extrem complicada atesa la seva reduïda mobilitat. Caimari ha traslladat la problemàtica a la responsable de Tercera Edat -Persones Majors i Llar-, Serveis Socials i Família, la setena tinent de batle Juana María Prats. Així doncs, les obres comencen ben aviat i s'espera que concloguin en uns mesos.

Prats ha explicat que «aquesta és la primera de les reformes que durem a terme a la Llar de Calvià en un procés de millora continuada per adaptar les instal·lacions a les necessitats dels residents». Per la seva banda, Caimari ha lamentat que “ens hem trobat unes instal·lacions que des de feia temps necessitaven millores per als usuaris i per als treballadors. Ampliam l'accés a les dutxes, ho farem amb un pressupost ajustat, però suficient per cobrir totes les habitacions».