Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Recepciķ equip i directiva Platges de Calviā

Dijous, 18 de maig de 2023

Recepció de l'equip i la directiva del Platges de Calvià i entrega de la copa

El Platges de Calvià ha estat rebut aquest horabaixa a l'Ajuntament de Calvià pel batle, Alfonso Rodríguez Badal, després d'ascendir a la Divisió d'Honor Juvenil el cap de setmana passat al camp de futbol de Magaluf. A la recepció també hi ha assistit la tinenta de batle d'Esports, Eva Serra.

Per part del Platges, hi ha assistit el president del Club, Armando Pérez, acompanyat per l'equip esportiu i tècnic amb el seu entrenador Omar Fernández, i els entrenadors auxiliars, Vicente Torres i Carlos Ruiz, al capdavant, el preparador físic, Juan Carlos Lorenzo , i el delegat de l'equip, Tomás Galera.

Durant la recepció, el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Pep Sansó, ha fet el lliurament oficial de la Copa que els consagra com a campions de la Lliga Juvenil Nacional 2022-2023, davant les famílies dels jugadors que també es han desplaçat fins a lAjuntament.

El batle ha donat la benvinguda a tot l'equip esportiu, tècnic i directiu, i a les famílies, felicitant-los per l'èxit aconseguit. "Per al futbol de Calvià és un moment històric, ha dit, i heu de gaudir-lo", afegint que aquestes fites redunden en la construcció d'un municipi. El batle els ha desitjat molt d'èxit en el trànsit per la Divisió d'Honor Juvenil.

El president del Platges de Calvià ha destacat la feina que s'ha fet com a club que, en aquest municipi, ha afirmat, és "buque insignia”. L'objectiu és ara, ha assenyalat, "mantenir-nos on som. Hem arribat i d'aquí no marxam", ha postil·lat.

En la seva intervenció, el president de la FFIB ha manifestat que el Platges ha aconseguit ser equip de referència a la Federació, i els ha desitjat que gaudeixin de la Divisió d'Honor Juvenil perquè “és la categoria que més s'assembla al futbol professional”.

Després de l´entrega de la copa, han pres la paraula els capitans de l´equip.

El Platges de Calvià va aconseguir el triomf el cap de setmana passat al camp de futbol de Magaluf, aconseguint la gesta de l'ascens a la Divisió d'Honor Juvenil, 21 anys després d'haver ascendit a la màxima categoria del futbol nacional juvenil.