Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Campanya de Bons 'Abona't a Calvià'

Divendres, 19 de novembre de 2021 

EL SECTOR DE LA RESTAURACIÓ DE CALVIÀ ES PODRÀ TAMBÉ BENEFICIAR DELS BONS DESCOMPTE QUE L'AJUNTAMENT EMET PER SEGON ANY CONSECUTIU

És una de les novetats de la Campanya de Bons Comerç Abona't a Calvià que avui s'ha presentat i que compta amb una inversió municipal de 125.000 euros

Els bons es podran adquirir a partir del dilluns 22 de novembre

Web Comerç: ENLLAÇ

L'Ajuntament de Calvià posa en marxa, per segon any consecutiu, la campanya de bons descomptes amb l'objectiu de dinamitzar l'activitat del comerç local i incentivar-ne el consum interior, amb el nou lema Abona't a Calvià.

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha presentat la campanya amb el tinent de batle i la regidora de Comerç, Marc López i Francisca Muñoz.
Rodríguez Badal ha assenyalat que aquest any de transició i en un moment en què l'activitat econòmica decau, cal seguir recolzant el petit comerç, a més de donar la possibilitat a la ciutadania que tingui una ajuda econòmica. El batle ha recordat la resposta positiva rebuda l'any passat, amb un impacte econòmic per als comerços al voltant dels 250.000 euros, per la qual cosa anima que se sumin nous establiments a aquesta iniciativa.
Per part seva, Marc López ha incidit en què aquesta campanya se suma a altres ajuts de l'Ajuntament als comerços, com les subvencions per a la millora de l'estètica dels establiments i l'impuls a actuacions adreçades a la innovació i digitalització dels negocis. Segons ha explicat, avui ja hi ha adherits 170 establiments del municipi a la campanya.
La primera campanya de bons es va impulsar el 2020 a Calvià en resposta a la situació provocada per la pandèmia, com a mesura més per reactivar l'economia del municipi.
Novetats
Igual que l'any passat, a la campanya de bons es podran adherir els comerços i els establiments de serveis com ara perruqueries o centres d'estètica, i aquest any també les òptiques. Però en aquesta edició, a més, es podrà sumar el sector de restauració (restaurants, bars i cafeteries), on també es podran bescanviar els bons descompte.
Una altra de les novetats que s'hi incorporen aquest any és que es podran adquirir fins a 4 bons per persona.

Bons
Els bons podran ser adquirits a partir del dilluns 22 de novembre per residents al municipi, majors de 16 anys. Es posen a la seva disposició 12.500 bons per un valor de 20 euros cadascun. El client només haurà d'abonar 10 euros, mentre que els altres 10 els aportarà l'Ajuntament, i per a això fa una inversió de 125.000 euros.
Per a la compra de bons, caldrà accedir a una plataforma molt senzilla i renovada, a la qual es podrà connectar també amb un telèfon mòbil. La direcció de la plataforma és: comerç.calvia.com o comercio.calvia.com. En aquesta web es podran consultar tots els establiments adherits a la campanya de bons.
Els bons es podran comprar fins al 28 de febrer i es podran bescanviar als establiments fins al 15 de març.
Imatge i promoció
Per a la promoció de la campanya, es repartiran als establiments adherits bosses de paper i bosses reutilitzables de color magenta amb la imatge d'Abona't a Calvià. Així mateix, es col·locaran banderoles pel municipi, s'editaran flyers informatius, i es realitzarà una campanya publicitària a opis, mitjans de comunicació i xarxes socials.

Àudio Batle: ENLLAÇ
Àudio Marc López: ENLLAÇ