Calvià . www.calvia.com

Cabecera

Pla de taxes fems i IBI 2020

L'Ajuntament de Calvià signa el gran Pacte municipal per a la recuperació social, econòmica i mediambiental que suposa un cost econòmic pròxim als 9 milions d'euros. L'acord ha estat signat per tots els grups polítics municipals, els sindicats, totes les associacions hoteleres de Calvià i l'oferta associada. L'acord inclou noves mesures a les que ja estan implementades, com l'aportació de 1.500.000 euros d'ajudes a autònoms, la reducció d'un 50% de les taxes de fems o un Pla de reactivació del comerç local.

Tramitació:

  1. Tramitació de sol·licitud per registre: Registre Electrònic General de l'Administració General de l'Estat Li recordam que per realitzar el registre ha de disposar de DNI electrònic o certificat electrònic en vigor.
  2. Tramitació en línia a la web de l'Ajuntament, a través d'un formulari Tràmit d'exclusiu ús per persones físiques, no obligades a tramitar electrònicament dacord amb el que disposa l'article 14.2 Llei 39/15 Aquest accés té caràcter provisional, es mantindrà mentre romangui la situació ocasionada pel COVID19, i s'ha d'utilitzar de manera excepcional, únicament per a realitzar presentacions urgents, que no poden ser ajornades, i que no puguin ser realitzades de manera presencial.

Créditos:

© Ajuntament de Calvià . C/ Julià  Bujosa Sans, batle, 1. 07184 Calvià . Illes Balears. Tel. 971 139 100.

Avís Legal    Política Privacitat    Cookies