Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Subscripciķ a la Newsletter de CalviāCultura

CalviàCultura és un butlletí informatiu electrònic amb totes aquelles activitats que el Departament de Cultura de l'Ajuntament de Calvià organitza dins del seu àmbit. Si estau interessats a rebre informació de tot allò referent a música, teatre, dansa, cinema, exposicions... deixau les vostres dades.

    

Subscripció Newsletter CalviàCultura

Llinatges:
Nom:
Sexe:
Data de naixement:
Adreça:
Zona:
Telèfon:
Mòbil:
Adreça electrònica:

 

 
Quin tipus d'informació t'interessa?
   Música Cinema
  Teatre Exposicions
   Dansa Altres

 

   
 

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa als interessats que:

1. Les seves dades s'incorporaran a un fitxer de dades personals, denominat Subscripció Cultura Calvià, del qual és responsable l'Ajuntament de Calvià, amb la finalitat de ser un registre de dades de persones interessades en rebre informació relativa a activitats i projectes culturals promoguts per l'Ajuntament de Calvià.
2. Cessions de dades previstes: no se'n preveuen.
3. L'òrgan administratiu davant el qual es pot exercitar, si s'escau, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició i els altres reconeguts en la Llei Orgànica 15/1999 és el Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Calvià, carrer Julià Bujosa Sans, Batle, 1 (Calvià).