Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Visita Calviā 

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
El teu Ajuntament Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Sa Rua

 Sa Rua és l'esdeveniment més important de l'època de carnaval que se celebra a Calvià.

Té lloc el dissabte abans del Dimecres de Cendra i consisteix en una desfilada lluïda on s'aplega gent disfressada de totes les edats, ja sigui a títol individual o en parelles, en grups, en comparses o amb carrosses. Enguany va ser dissabte 25 de febrer de 2017.

La concentració es fa al col·legi de Ses Quarterades de Calvià, des d'on parteixen tots els participants per desfilar pels carrers més cèntrics de Calvià Vila: carrer Major, avinguda de Palma, carrer Batle Julià Bujosa Sans, i fins arribar a l'aparcament de l'Ajuntament, indret en el qual es lliuren els premis segons les diferents modalitats, prèviament establertes, i es fa una festa amb torrada, ball i música...

Les bases per participar-hi es publican a la pàgina web i també es poden recollir als diferents departaments municipals o a l'Ajuntament. 

A Sa Rua de Calvià poden participar-hi tots els ciutadans i ciutadanes de Calvià i també d'altres zones, nins i nines, joves i adults. 

 Cartell guanyador del concurs de cartells de Sa Rua de Calvià 2017.

Enhorabona a Jaume Vadell Redondo, que va resultar guanyador del premi del cartell, amb 500 euros, amb la seva obra presentada sota el lema "Sa Rua de Calvià 2017". El jurat atorga el premi pel seu enginy, originalitat i qualitat artística.

 
Per a més informació poden contactar amb:


Departament de Cultura

Direcció: C/Julià Bujosa Sans, batle 1. 07184 Calvià
Telèfon: 971 139 181
a/e: cultura@calvia.com 

Informaciķ relacionada