Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Marina
Pallicer Sánchez

REGIDORA DEL PSIB-PSOE

mpallicers@calvia.com 

RETRIBUCIÓ
20.075,00 € distribuïts en 12 pagues mensuals de 1.672,91 € bruts, per raó de la seva assistència efectiva a les sessions plenàries, comissions informatives permanents i/o especials o d'altres òrgans de govern i administració municipal. Aprovat en el Ple extraordinari del dia 23 de juny de 2023, efectiu des del dia 17 de juny de 2023, data en què va prendre possessió del seu càrrec en la nova corporació constituïda a l'Ajuntament de Calvià

DECLARACIONS
Per acord de Ple de 25 de març de 2021, s'estableix que les obligacions patrimonials i de béns, interessos i activitats es presentin al Registre de declaracions patrimonials i d'activitats de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears.
Accés a la declaració patrimonial i d'activitats de Marina Pallicer Sánchez  »

DADES BIOGRÀFIQUES
Marina Pallicer Sánchez neix a Calvià el 6 de juliol de 1995. És graduada en Treball Social per la Universitat de les Illes Balears. Experta en Intervenció en situacions de prostitució i tràfic de dones i nines amb fins d'explotació sexual (UIB). Té el títol de Tècnica en Violència de Gènere i el de tècnica en Drogodependències (Universitat de Nebrija). Té altres formacions, com ara, sensibilització en igualtat de gènere, Excel nivell avançat, prevenció de riscos laborals o tràfic de persones amb fins d'explotació sexual.

En l'àmbit laboral, ha treballat al departament d'Igualtat de l'Ajuntament de Calvià, amb la beca Projectat (del setembre del 2018 a l'agost del 2019), com a secretària de Batlia (auxiliar administrativa) entre el setembre de 2019 i el març de 2020. Treballadora social de CMSS de l'Ajuntament de Calvià, des del 2020 al 2023. Auxiliar administrativa al departament d'Urbanisme de l'Ajuntament de Calvià, des del setembre de 2023 al març del 2024. Actualment, és treballadora social de Pia al Govern Balear.

Informació revisada: abril 2024