Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Francisca
Muñoz Alcaraz

REGIDORA DEL PSIB-PSOE

fmunoz@calvia.com 

RETRIBUCIÓ
20.075,00 € distribuïts en 12 pagues mensuals de 1.672,91 € bruts, per raó de la seva assistència efectiva a les sessions plenàries, comissions informatives permanents i/o especials o d'altres òrgans de govern i administració municipal. Aprovat en el Ple extraordinari del dia 23 de juny de 2023, efectiu des del dia 17 de juny de 2023, data en què va prendre possessió del seu càrrec en la nova corporació constituïda a l'Ajuntament de Calvià

DECLARACIONS
Per acord de Ple de 25 de març de 2021, s'estableix que les obligacions patrimonials i de béns, interessos i activitats es presentin al Registre de declaracions patrimonials i d'activitats de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears.
Accés a la declaració patrimonial i d'activitats de Francisca Muñoz Alcaraz  »

DADES BIOGRÀFIQUES
Va néixer el 27 de juliol de 1961 a Algarinejo (Granada). És Tècnica en Farmàcia.

Durant la legislatura 2019-2023 ha estat regidora delegada especial de Comerç, Activitats i Patrimoni i regidora delegada de la zona de Palmanova. En la legislatura 2015-2019 va ser regidora delegada especial de Comerç, Activitats i Medi Ambient, i de les zones de Palmanova i Son Caliu.

A nivell professional ha treballat a la mateixa Farmàcia durant 35 anys, on ha estat responsable de compres, venda i organització. Per motius laborals ha anat ampliant els seus coneixements en anglès, realitzant cursos a l'Escola Oficial d'Idiomes (nivell de coneixements B2), i ha realitzat cursos de tècniques de venda, escaparatisme i marketing.

És aficionada a la lectura, la música i l’esport.

Informació revisada: abril 2024