Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Natividad
Francés Gárate

REGIDORA DEL PSIB-PSOE

PORTAVEU DEL GRUP POLÍTIC 

nfrances@calvia.com

RETRIBUCIÓ
20.075,00 € distribuïts en 12 pagues mensuals de 1.672,91 € bruts, per raó de la seva assistència efectiva a les sessions plenàries, comissions informatives permanents i/o especials o d'altres òrgans de govern i administració municipal. Aprovat en el Ple extraordinari del dia 23 de juny de 2023, efectiu des del dia 17 de juny de 2023, data en què va prendre possessió del seu càrrec en la nova corporació constituïda a l'Ajuntament de Calvià.

DECLARACIONS
Per acord de Ple de 25 de març de 2021, s'estableix que les obligacions patrimonials i de béns, interessos i activitats es presentin al Registre de declaracions patrimonials i d'activitats de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears.
Accés a la declaració patrimonial i d'activitats de Natividad Francés Gárate  »

DADES BIOGRÀFIQUES
Va néixer el 8 de desembre de 1972. És empresària.

En l’àmbit professional ha estat gestora d’empresa, en el sector comerç, dedicada a la venda de material de llibreria, de l’any 2000 al 2014. L’any 2013 inicia activitat com a autònoma franquiciada en el mateix sector, duent a terme la gestió integral del negoci (comandes, recepció i control, tasques de caràcter administratiu, control de facturació, gestió de comptes, atenció i assessorament al client). Amb anterioritat a aquestes dates va ser treballadora en establiment comercial des de l’any 1988. Per motius laborals ha anat ampliant els seus coneixements en anglès.

Calvià 2015-2019: Ha estat tinenta de batle de Cohesió Social (Cultura, Habitatge i Serveis Socials), Educació, Igualtat i regidora delegada de les zones de Santa Ponça, Es Castellot i Galatzó. , Com a tinenta de batle ha estat responsable dels següents Serveis: Benestar Social (Serveis socials), Sanitat, Tercera Edat, Cultura, Educació i biblioteques, Normalització Lingüística i Igualtat. Habitatge. Serveis de Participació Ciutadana (relacions amb associacions veïnals).

Calvià 2019-2023: Primera tinenta de batle delegada de Cohesió Social (Desenvolupament Social, Cultura i Habitatge) Igualtat, Comunicació i Policia Local. Portaveu de l'Equip de govern i coordinació municipal. Portaveu municipal. Regidora delegada de les zones de Santa Ponça i Es Castellot. Portaveu de l'Equip de govern i coordinació municipal.

Com a tinenta de batle, ha estat responsable dels serveis de Desenvolupament Social, Infància i Gent Gran, Igualtat, Sanitat, Cultura, Normalització Lingüística, Habitatge, Policia Local, Protecció Civil i Comunicació.

Informació revisada: abril 2024