Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

ACTES CONTRA LA VIOLÈNCIA

ACTES DE REBUIG, DESIG I RECORD DE LES DONES ASSASSINADES PER LES SEVES PARELLES O EX-PARELLES

Des de 2016 aquest Ajuntament va prendre la decisió de no fer més minuts de silenci, sinó d'alçar la veu i fer sentir la nostra indignació, ràbia, tristesa i impotència davant de cada nova víctima per violència masclista, per cada dona assassinada per la seva parella o exparella pel fet de ser dona. Volem lluitar per posar fi a aquesta situació actuant des de tots els àmbits, de manera conjunta, des de la prevenció, la sensibilització i la conscienciació fins a l'atenció a les dones supervivents de la violència masclista i les seves filles i fills. Ens comprometem a construir una ciutadania respectuosa amb la diversitat, lliure de qualsevol tipus de violència masclista, oberta i inclusiva des d'una actitud proactiva. Per aquest motiu, cada primer dimarts de mes ens reunim per mostrar el nostre rebuig cap a la violència masclista, el nostre desig per la seva erradicació i el record de totes les dones assassinades.

Dates curs 2022-2023:

06 de juny 2023. Lloc: Ajuntament de Calvià. CEIP/IES: Cap

03 de maig 2023. Lloc: la pinada de Santa Ponça. CEIP/IES: CEIP Puig de Sa Morisca i CEIP Ses Rotes Velles.

04 d'abril 2023. Lloc: plaça de collidores d'olives (Calvià). CEIP/IES: Gent Gran (Maria Peñarrubio); IES Son Ferrer (primer batxillerat) i PQI Son Ferrer.

07 de març 2023. Lloc: carrer Ocell Paradís, 8 Son Ferrer (CREC). CEIP/IES: Gent Gran (Maria Peñarrubio); IES Son Ferrer (primer batxillerat) i PQI Son Ferrer.

07 de febrer 2023. Lloc: carrer Diego Salvà Lezaún, 2 Palma nova (IFOC-Serveis Socials). CEIP/IES: Cas Saboners i CEIP Son Caliu - CEPA.

10 de gener 2023. Lloc: Ajuntament de Calvià. CEIP/IES: Cap

Agraïm als centres educatius que cada mes participen d'aquests actes amb la seva contribució. El Servei d'Igualtat visita, amb anterioritat als actes, els CEIP que hi participen per explicar el concepte, l'origen i les conseqüències de la violència masclista als CEIP.